Nieuwe horecamanager
- Details
- Categorie: Clubnieuws
Onlangs werd bekend dat horecamanager Geo van Vulpen zijn werkzaamheden eind juni zal beëindigen (zie eventueel deze mededeling). Het bestuur van HCHouten heeft inmiddels een nieuwe horecamanager manager aangesteld: Jeroen van de Rest. Op de website van HCHouten wordt de nieuwe horecamanager geïntroduceerd.
Oranje Dameshonkbal vs. onze junioren: #GameDay :-)
- Details
- Categorie: Clubnieuws
Wat kan je nou beter doen in een weekend zonder competitiewedstrijd dan toch nog even lekker een wedstrijd spelen? Het antwoord, een wedstrijd tegen Oranje spelen!
Zaterdag speelden de junioren honkbal, aangevuld met Damian en Edwin van het heren team, tegen het Nederlands Dames Honkbalteam.
Wedstrijd try outs Scimitars 2 juni
- Details
- Categorie: Clubnieuws
Talenten uit de regio die aan de Baseball Acedemy Scimitars willen worden toegelaten hebben op 29 april aan een try out meegedaan. Ze worden op dinsdag 2 juni ook in een wedstrijd getest. De wedstrijd wordt gespeeld op ons honkbalveld en begint om 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom om onze regionale talenten te komen bekijken.
Grote drukte op De Meerpaal op 30 en 31 mei
- Details
- Categorie: Clubnieuws
Op zaterdag 30 en zondag 31 mei zal de KNHB bij HC Houten de Landelijke Kampioenschappen C-jeugd hockey organiseren. Op zaterdag komen er 12 teams en op zondag 8. Deze teams worden uiteraard vergezeld van de nodige supporters. De HC Houten verwacht dat het daarmee heel druk zal worden op het sportcomplex.
Opening watertappunt 18 april
- Details
- Categorie: Clubnieuws
Zaterdag 18 april zal Maartje Paumen om 10.15 op De Meerpaal samen met een vertegenwoordiger van het gemeentebestuur het nieuwe watertappunt (op het plein voor het hoofdgebouw) officieel openen. Ook zal zij de onlangs geplaatste appelbomen onthullen. Daarna is er voor de kinderen een foto- en signeer sessie met Maartje.
In de kraam van de Gezonde Sportkantine worden fruit en sapjes uitgedeeld en is een deel van het nieuwe, gezonde, assortiment aan de bar verkrijgbare producten te proeven.