• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_Familietoernooi_Blauw_2021.png
  • HD_Landelijke_Beeballdag_2021.png

Vandaag, zaterdag 4 oktober, speelden de aspiranten honkbal hun laatste wedstrijd van dit seizoen. Uit in Zeist, bij Phoenix. Twee weken geleden ontvingen wij hen op De Meerpaal en werd de wedstrijd vrij gemakkelijk door ons gewonnen. Dat was vandaag anders.

De Dragons scoorden weliswaar in de eerste inning door een erg fraaie opofferingsstootslag van Gijs van der Schoot een eerste punt, maar daar bleek Phoenix niet erg van onder de indruk. Mede dankzij een knappe homerun scoorden de Zeistenaren meteen 4 punten. Om die daar een inning later nog eens 3 punten aan toe te voegen. Het moet gezegd worden de dat Dragons in de laatste inning nog sterk terugkwamen maar ze slaagden er jammer genoeg niet meer in om nog langszij te komen. Voor een volledige replay van de wedstrijd moet u beslist deze link even volgen! Klik rechtsboven op de knop REPLAY en enjoy the game.

Het verlies neemt niet weg dat het een erg leuke laatste wedstrijd was, dat de zon erg lekker scheen en dat de tribune gezellig vol zat met supporters van beide teams. Het is leuk om te ervaren dat bij honkbal ook de sfeer 'langs de lijn' doorgaans heel plezierig is.

 

Na de wedstrijd werd de coach van het team, Henri de Ruiter, zeer verdiend in het zonnetje gezet. Hij heeft zich dit seizoen heel hard voor de jongens ingezet. Het is niet alleen aan hem te danken dat ze steeds beter leren hoe ze een mooie pot honkbal kunnen spelen, hij draagt ook in belangrijke mate bij aan de de goede sfeer die er in het team heerst.

 

Henri, heel erg bedankt!

 

image