• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_Familietoernooi_Blauw_2021.png
  • HD_Landelijke_Beeballdag_2021.png

De wedstrijd van het eerste pupillen team tegen Phoenix begon vrijdagavond al met deze tweet van Phoenix:

 

Een mooier compliment kun je van een tegenstander natuurlijk niet krijgen! Ik geloof niet dat onze pupillen zich er ondertussen veel aan gelegen lieten liggen. Misschien speelde daarbij ook een rol dat dezelfde avond het senioren softbalteam van Phoenix bij ons op De Meerpaal op bezoek kwam en daar na een weliswaar spannende laatste inning, de winst aan de Houten Dragons moest laten. Dat gaf Jeroen en Patrick, de onvolprezen coaches van ons pupillen team én spelers van het senioren softbal team, natuurlijk vleugels.

 

Charlie BrownHoe dan ook bleken 'onze jongens' ook zaterdag te sterk voor Phoenix. Wat niet wil zeggen dat het geen leuke wedstrijd was. Er werd lekker gepitcht. Bij ons achtereenvolgens door Tom, Pepijn en Luke. Maar die laatste pitcher van Phoenix kon er ook wat van. Mooie ballen gooide die jongen. Geslagen en gestolen werd er natuurlijk ook. Het veldspel was mooi verzorgd al laat iedereen natuurlijk nog wel eens een bal uit zijn handschoen vallen. Maar er werden een paar mooie nullen op het eerste honk gemaakt jongens!


Als je de wedstrijd wilt (terug)zien moet je even naar deze webpagina gaan. Klik rechts bovenin het venster op de knop 'Replay' en 'Bob's your uncle'!


Ze gaan ondertussen goed hoor. Het team staat op een fraaie eerste plaats! Volg bovenstaande link, kies voor pupillen 1 en raadpleeg de 'Uitslagen'. De eerlijkheid gebied te zeggen dat de Diamonds pas ??n wedstrijd speelden. Zij zouden nog best eens een geduchte tegenstander kunnen blijken.