• 2_slide-10.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_Familietoernooi_Blauw_2022.png
  • HD_Landelijke_Beeballdag_2022.png
  • HD_Vriendjesdag_2022.png

 

 

Deze week hebben de Beeball teams voor het laatst getraind. Nou ja voor de zomerstop dan. Daar maken we graag iets bijzonders van. Het voornemen om op het Stadsstrand in Houten te gaan trainen kon jammer genoeg niet worden gerealiseerd, maar daarom niet getreurd: we organiseerden gewoon een paar 'glij-partijtjes'.

 Het prepareren van de baan

Op dinsdag 8 juli waren eerst de IJsdraken en Bliksemdraken aan de beurt, onze twee Major League Beeball teams. Wat een bikkels. Het regende vrij hard en er stond een frisse wind maar daar liet bijna niemand zich door weerhouden. 

 

IMG 0672 640x480

 

Nadat Pepijn van den Ende (honkbalpupillen 1) liet zien hoe hij in wedstrijden met een flitsende sliding de veldpartij te snel af is, gingen we van start. Brilletjes op (die zeep kan vervelend in je ogen prikken) en sliden maar! Een enkele dappere ouder deed ook naar hartelust mee: well done Erik!

 

IMG 0709 480x640

 

 

Na een ruim half uur was het in deze omstandigheden wel mooi geweest. Gelukkig hebben we hier op De Meerpaal prachtige kleedkamers met heerlijke doches. In de kantine hebben we vervolgens afscheid genomen van Milan en Ward. Milan gaat na de zomerstop bij de pupillen honkballen en Ward gaat zich op Kungfu concentreren. Ook een mooie sport! Tot slot hadden de coaches nog een erg leuke verrassing voor de spelers: iedereen kreeg een prachtige medaille als herinnering aan het erg leuke eerste deel van het seizoen!

 

IMG 0716 640x480

 

Op donderdag 10 juli was het heel ander weer. Het was zonnig (fijn) en drukkend warm (iets minder fijn). De Vuurdraken (ons geweldige Rookie League Beeball team) zijn ook voor geen kleintje vervaard. Na een paar leuke spelletjes (tikken, bal overgooien en een wel heel moeilijk 'rol'spel) stonden ook zij te popelen om te gaan sliden.

 

 

IMG 0721 640x480

 

Timo Schabracq (trainer Vuurdraken ?n speler van het junioren honkbalteam) en zijn teamgenoot Ramon Lablans gaven een indrukwekkende demonstratie ten beste. Zelfs zo'n enorm zeil is voor die mannen aan de korte kant. De Vuurdraken bleken goede leerlingen. Naar een honk sliden was naar enige oefening voor de meesten geen enkel probleem en sommigen waagden zich zelfs aan indrukwekkende buikslidings. Geen idee van wie ze dat nou weer hebben...

Natuurlijk hebben ook de Vuurdraken fijn gedoucht (al moesten we even zoeken naar een kleedkamer waarin de douches het ook echt deden) en een paar bekertjes heerlijke limonade gedronken. Fijne zomer allemaal!