• 2_slide-10.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_v1.png

 Maandagavond 6 oktober: laatste buitentraining van onze Major League Beeball Teams!

Na een korte slagtraining staan beide teams klaar voor een line-up:

IMG 2064 IMG 2063
De IJsdraken spelen thuis.... ....en de Bliksemdraken dan natuurlijk uit!

IMG 2069

Het wordt een waardige afsluiting van een mooi seizoen. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd. Er wordt erg goed geslapen, lekker gelopen en het veldwerk is regelmatig van grote klasse! Er is ook lekker veel publiek voor een maandagavond. Het wordt jammer genoeg al wel behoorlijk snel donker, dus na twee volledige inningen te hebben gespeeld gaan we fijn slepen en harken.

 

We sluiten de avond af in de kantine. Als eerste worden natuurlijk de coaches, trainers en teamco?rdinatoren hartelijk bedankt voor hun grote inzet dit seizoen. Vervolgens blijkt Anja een prachtige mooie doos (in de bij de gelegenheid passende vorm van een thuisplaat m?t Dragons logo) met heerlijke cupcakes te hebben gemaakt! Die gaan er in als koek!

 

IMG 2066 IMG 2065

 Na al dat gesmikkel worden Anja en Leander in het zonnetje gezet door Simon, Noah en Guido. Leander wordt helemaal vrolijk van de mooie kaart van de IJsdraken ?n de heerlijke chocolade van Simon. Mmmmm. Anja krijgt ook een mooie kaart van haar eigen IJsdraken, een prachtig bosje bloemen en nog een mooi pakketje. Leuk gedaan jongens!

En dan de finale. Tot onze verrassing slagen alle kinderen er in om gedurende een minuut of vijf ?n met hun billen op de bank, ?n met hun ogen dicht ?n met hun monden gesloten (dat is de grootste verrassing) aan tafel te blijven zitten, terwijl Leander en Anja boomerangs (je moet toch ergens mee gooien in de winter) en prachtige oorkondes (ook al van de hand van Anja!) uitdelen.

 

IMG 2071 IMG 2072

Waarom die oelewapper van een Leander toch stopt als Beeballco?rdinator is hemzelf na deze leuke avond ook even een raadsel maar hij houdt er in elk geval met dank aan Anja ook een mooie oorkonde aan over!