• 2_HD_WarmingUpToernooi_2024_Web_Streamer_v1.png
  • 2_slide-10.png
  • 3_HS1_banner.png
  • 4_banner_opening_2024.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

 

HD VolleBakScheidsrechters v1

In de week van de scheidsrechter wil ik graag onze scheidsrechters poule genaamd “Volle Bak” onder jullie aandacht brengen.
Dit jaar zijn we een pilot gestart om onze leden - die naast hun teamcommitment - wel wat extra willen scheidsen bij elkaar te brengen in deze poule. 

 

 

Naast spelende leden, zijn ook niet spelers zoals bijvoorbeeld ouders zeer welkom in deze poule. We zijn dit jaar begonnen met 5 leden en in de loop van dit jaar hebben we het aantal al kunnen verdubbelen en daar kunnen nog (veel) meer bij!

Waarom een poule?
Je denkt waarschijnlijk, maar als het ene team voor het andere team gaat scheidsen dan hebben we toch geen extra scheidsrechters nodig?
Dat is niet helemaal waar. Om een voorbeeld te geven: op dit moment is dit nog wel het uitgangspunt dat het ene team het andere scheidst, maar of door verplaatsingen of doordat de bond het niet anders kon indelen, kan het wel gebeuren dat het team dat zou moeten scheidsen zelf moet spelen.
En als we dan toch leden (en niet-leden) hebben die het leuk vinden om extra te scheidsen waarom zouden we die dan niet vragen?

Hoe kom je in de “volle bak” – poule?
Allereerst heb je een U2- Umpire diploma nodig of bereid te zijn om deze te halen (meer informatie hierover is verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). De cursus krijg je aangeboden vanuit de vereniging en is voor jou kosteloos. Het enige wat we ervoor terug vragen is dat je wel daadwerkelijk gaat scheidsen.

Hoe werkt het nu precies?
 Met een diploma op zak en na aanmelding kom je in de volle bak (poule) terecht.
 Wanneer er een scheidsrechter nodig is, dan volgt er altijd eerst een oproep.
 Als jij de wedstrijd wil gaan scheidsen dan kan je dat aangeven
 Kan je niet geen probleem, want we verplichten je tot niets.
 Wanneer je wel scheidst, dan telt dit mee voor de borgregeling, dit staat namelijk helemaal los van de teamcommitment, dit is extra en willen je graag hiervoor bedanken en dat doen we door dit mee te laten tellen voor de borgregeling.

Enthousiast geworden – meld je dan direct aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je eerst wat meer informatie? – dat kan natuurlijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via
06-23140692.


Ik hoop je snel te verwelkomen in de Volle Bak van Houten Dragons.


Joyce Schabracq
Scheidsrechters coördinator/Wedstrijdsecretaris