• 2_HD_WarmingUpToernooi_2024_Web_Streamer_v1.png
  • 2_slide-10.png
  • 3_HS1_banner.png
  • 4_banner_opening_2024.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

HD Web Banner Week Van De Scheidsrechter 1080x1350px 2023 v1347

Van zaterdag 30 september tot en met zondag 8 oktober is de Week van de Scheidsrechter 2023. In deze week bedanken we niet alleen onze scheidsrechters, maar ook onze scorers en andere officials voor hun inzet.

Onze scorers zijn meestal ouders die na een korte cursus weten hoe ze nu per speler precies op papier kunnen zetten of deze bijvoorbeeld slag of wijd heeft. Er komt hier dus wel even meer bij kijken dan alleen de gescoorde punten te noteren.

Binnen onze vereniging hebben we het scheidsen goed geregeld. De oudere teams scheidsen de teams daaronder en daarnaast hebben we ook clubscheidsrechters die o.a. ook onze meest seniore teams scheidsen. Dit seizoen hebben we een pilot met een scheidsrechterspoule, wanneer de nood hoog is doen we hier een oproep voor een scheidsrechter. We hebben hiervan al een paar keer dankbaar gebruik van gemaakt (meer informatie over deze poule volgt in een ander bericht).

Scheidsen is leuk. Als scheidrechter geef je duidelijkheid in een wedstrijd en neem je beslissingen. Soms is niet iedereen het daarmee eens en kan je het gevoel hebben dat er wel 10 scheidsrechters om je heen zijn. Dat is niet altijd even leuk voor jouw als scheidsrechter.

Daarom vragen we iedereen om respect te hebben voor de calls die de scheidsrechters maken op het veld. Vergeet niet dat we zonder deze toppers geen wedstrijd kunnen spelen!!

Deze week is bedoeld om de scheidsrechters, scorers en andere officials te bedanken voor hun inzet en ze even in de spotlight te zetten.

Heb jij deze week nog een wedstrijd of kom je een official tegen? Bedank hem of haar dan en geef een compliment. Ook hij/zij staat net zo lang in het veld als de wedstrijd duurt en dat kan soms wel eens meer dan 4 uur zijn.

In ieder geval wil ik namens het bestuur en alle kaderleden van Houten Dragons onze scheidsrechters, scorers en andere officials heel erg bedanken voor jullie inzet. Jullie zijn toppers.

We hebben elkaar nodig om te zorgen dat iedereen met plezier het spel kan spelen waar hij/zij zo van houdt.

BEDANKT!!

 

Joyce Schabracq

Wedstrijdsecretariaat/Scheidsrechterscoördinator