• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

In een spannende finale die lang 0-0 bleef, werd uiteindelijk in de 2e helft van de laatste inning het winnende punt binnen geslagen door een Diamond uit Nieuwegein. Daarmee was de eerste plaats in het toernooi een feit, vlak voor de verrassende Wombats en de locale helden van de Dragons. De eervolle 4e plaats werd behaald door Quick uit Amersfoort. Zie ook het programma.

 

Maanden was het mooi weer geweest en tijdens de eerste wedstrijden leek het nog aardig te blijven, maar toch werd het bikkelgehalte van alle heren op de proef gesteld. De vierde en vijfde wedstrijd van de dag werden geteisterd door hevige regenbuien. Het bikkelgehalte was hoog en de wedstrijden werden gewoon tot een einde gebracht. De omgevallen bushokjes konden nu opeens dienst doen als overdekte tribune achter de backstop.

Het toernooi was voor mijzelf tevens de laatste wedstrijd die ik voor de Dragons deed. Dit was gelukkig niet vergeten en bij deze wil ik alle heren bedanken voor de applauswissel, de mooie woorden en de bloemen.

 

Het toernooi had nooit zijn naam gekregen als er daarna niet gebarbecued kon worden. Coach Gert had een prima hoeveelheid eten laten komen en ieder team moet gesmuld hebben. Ook hier bewezen de bushokjes hun nut, door nu als BBQ hangplek te fungeren en het vuur droog te houden.

 

De heren van de Dragons vonden het een zeer geslaagde dag, voor herhaling vatbaar. Ook commentaar van de heren van Quick: (citaat) "Bij deze nog een keer een bedankje namens Quick 4 voor het toernooi. Ik denk dat het wel als geslaagd genoemd mag worden, op het weer na. Dit heb je helaas niet in de hand. We zijn blij dat we toch nog vierde zijn geworden en niet laatste."