• 2_slide-10.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_Web_Banner_Streamer_Week_Van_De_Scheidsrechter_2023_v1.png

Toch nog een laatste keer terugkijken op de geweldige softbalinterland die heeft plaatsgevonden bij ons op het veld op dinsdag 27 juni.

Honderden supporters werden ontvangen bij ons op de Meerpaal om naar de interland te komen kijken. De speelsters werden voorgesteld en met vlagvertoon en volksliederen werd de wedstrijd gestart.

Verschillende media was uitgenodigd en hebben verslag gedaan van de wedstrijd. Ik refereer dan ook heel graag aan deze media en via onderstaande links kan makkelijk verslagen, video's en foto's worden gevonden:

Softbal interland Nederland- Taiwan op sportpak De Meerpaal – Omroep Houten

Grote belangstelling voor softbalinterland Nederland - Taiwan bij Houten Dragons - Houtens Nieuws | Nieuws uit de regio Houten

Walk-off zege voor Koninkrijksteam in uitzwaaiwedstrijd richting WK Kwalificatie – HonkbalSoftbal.nl

Leuk ook dat de softbalwedstrijd vanuit onze eigen vereniging (en Centrals) later op de avond goed bezocht werd. Want waarom zou je niet deze middag / avond combineren?

 

Zelf wil ik vanuit de vereniging nog wel een aanvulling maken:

Want wat hebben we een mooi evenement neergezet. Enorme waardering voor de organisatie die alles tot in de puntjes heeft voorbereid en de dag tot een goed einde heeft gebracht. En ook de vrijwilligers die deze dag hebben geholpen: bedankt! We hebben laten zien dat wij als vereniging tot dit soort mooie activiteiten kunnen komen door de juiste mensen in hun kracht te laten, de samenwerking op te zoeken en naar de sterren te reiken voor wat betreft onze ambities!

Hi... ha... Houten Dragons!