• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

TRY – OUTS

 
2023 gaat een mooi jaar worden voor onze NL Slowpitch teams.
Het COED team mag zich gaan opmaken voor deelname aan de Wereldkampioenschappen in Florida en voor de dames lijken de allereerste officiële interlands eraan te komen. 
 
Voor beide teams komen er try-outs aan, verdeeld over verschillende locaties in het land.
Via de try-outs worden de voorlopige selecties samengesteld waarmee er trainingen gaan plaatsvinden en deze groep zullen weer deelnemen aan de Antwerp Diamond Series
 
De try-outs en data voor aanmelding worden binnenkort officieel bekendgemaakt, maar wij kunnen jullie alvast vertellen dat een van deze try-outs op 30 april op onze Houtense velden zullen plaatsvinden. Hoe gaaf is dat?
En dat is nog niet alles wij zullen van deze gelegenheid gebruik maken om onze club weer even goed op de kaart te zetten in Houten en omgeving. 
Er zullen die dag jeugdtrainingen georganiseerd worden waaraan iedereen kan deelnemen. Op deze manier hopen we weer nieuwe leden aan ons te verbinden, zodat we onze jeugdteams weer op volle sterkte zullen gaan krijgen. Hoe we dat precies zullen gaan doen horen jullie zeer binnenkort, maar noteer wel alvast 30 april in je agenda!!