• 2_HD_WarmingUpToernooi_2024_Web_Streamer_v1.png
  • 2_slide-10.png
  • 3_HS1_banner.png
  • 4_banner_opening_2024.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

Wij doen mee

De Grote Clubactie 2022 gaat van start! Vorig jaar hebben we als vereniging voor het eerst weer meegedaan, en dat vonden wij zeer succesvol. Dit jaar willen we dan ook graag als vereniging weer meedoen. Het doel voor dit jaar is om geld op te halen voor aanschaf van nieuwe materialen.

Zo werkt het! Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf de landelijke startdatum op 23 september verkoop je namens Houten Dragons loten van € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club! Dat is de kracht van de Grote Clubactie, al vanaf het allereerste verkochte lot!

Wat is de bedoeling? Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met een verkoopboekje. Voor de jeugdteams (Beeball, pupillen, aspiranten) wordt het deze week uitgedeeld tijdens de training. Spelers uit de hogere teams kunnen via de teamcoördinator of rechtstreeks bij onze penningmeester uiteraard ook een boekje aanvragen.

Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Via de (persoonlijke) QR-code, op het verkoopboekje, kunnen kopers eenvoudig met hun eigen mobiele telefoon online een lot kopen. Deze snelle manier om loten te verkopen, scheelt ons achteraf invoerwerk omdat de verkochte loten direct worden verwerkt. Uiteraard kunnen kopers ook altijd nog met pen een machtiging afgeven in het boekje, als dit hun voorkeur heeft. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Klik hier voor een kort instructiefilmpje

Wanneer, waar en hoe? Ja mag vanaf zaterdag beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, maar vergeet vooral niet je familie, vrienden en buren.

Verkoopboekje inleveren. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in bij je coach of bij de teamcoördinator. Zij zorgen ervoor dat het verder in orde komt! Als je meer wilt  verkopen, dan regelen zij voor jou  een nieuw boekje.

Wat zit er voor de verkoper in? Afgelopen jaar hadden we voor de vijf topverkopers onder ons een leuke verrassing, dit jaar doen we het anders. Iedere verkoper komt in aanmerking komt voor een beloning. Je moet dan wel minimaal 10 loten verkocht hebben en bij elk veelvoud van 10 wordt het meer. Zo profiteert niet alleen de vereniging van jouw inspanningen maar ook jij zelf!

Tip! Vertel lotenkopers wat het clubdoel is: nieuwe trainingsmaterialen om de trainingen nog leuker en de spelers nog beter te maken. Mensen willen graag weten waar hun geld aan wordt besteed.

 

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

SPEK DE CLUBKAS VAN HOUTEN DRAGONS SAMEN MET DE GROTE CLUBACTIE!

Steunons banner 336x280