• 2_slide-10.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_v3.png

Van Harte Welkom op de Club – het bruist op de Meerpaal

Picture1Picture2Picture9

Op zondag 15 mei organiseren de 3 clubs van de Meerpaal samen met Bram van FysioActiv een sportieve en gezellige middag waar iedereen van jong tot oud van harte welkom is. Voor wat lekkers wordt gezorgd en ook de muziek is in goede handen van DJ Dean.

Onder begeleiding van bekende(re) sporters worden er op 15 mei tussen 13.00u en 16.00u diverse clinics gegeven.

Picture4Picture5

 

Houten krijgt een Atletiekvereniging

Op 15 mei kan je informatie krijgen over de plannen om in Houten een atletiekvereniging te beginnen op de Meerpaal.

 

Trek een sportieve outfit aan en doe op 15 mei mee aan clinics bij:

Picture6 Hockeyclub Houten

Nog nooit gehockeyd? Geen probleem, onder begeleiding van onze ervaren trainers kan je jouw hockey-skills verbeteren tijdens een aantal clinics die vooral ook heel LEUK zijn! 

Ben je een (meer) ervaren hockeyer? Omdat je je hockey-skills altijd kan blijven verbeteren, organiseren we samen met STK (Sport Technisch Kader) en een aantal meiden en jongens uit de A1 ook voor jou clinics op 15 mei.

Interesse in (gratis) proeflessen? Meld je dan aan via deze link.

 

Picture7 Houten Dragons

Kom gezellig langs bij honk- en softbalvereniging Houten Dragons. Op 15 mei bieden we zowel een honkbalclinic als een softbalclinic aan. Onder begeleiding van spelers van het Nederlandse team leren we jou in korte tijd alle kneepjes van het vak. Uiteraard is niks zo leuk om de clinic met een wedstrijdje af te sluiten, jouw moment om te laten zien wat je kan!

Houten Dragons biedt naast honkbal en softbal ook slowpitch en beeball aan binnen de vereniging. Benieuwd wat dit is? We leggen het je graag uit op 15 mei of kijk alvast op de website:  https://www.houtendragons.nl/

 

Picture8 Clinics begeleid door Bram

Bij Fysio Activ kan je als sporter van krachttraining/crossfit tot veldsporter en hardloper terecht. Ook algemene klachten van het bewegingsapparaat behandelen wij. Daarnaast kan je er trainen zowel onder begeleiding als zelfstandig.

Op 15 mei geeft Bram (fysiotherapeut) voor 3 leeftijdscategorieën een clinic over looptechniek om technisch beter hard te lopen zowel in een veldsport als de lange afstand. Zo kunt je blessures voorkomen en efficiënter hardlopen. Je gaat dit ervaren door het te doen, dus trek je sportkleren aan!