• 2_slide-10.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_v1.png

 

Maandag 31 januari vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Evenals vorig jaar helaas niet op de vertrouwde Meerpaal maar nog een keertje digitaal. Het is een oplossing, maar niet echt ideaal. Een ledenvergadering is toch veel leuker als je elkaar fysiek in de ogen kunt kijken en na afloop gezellig een drankje kunt doen. Helaas, volgend jaar wellicht beter.

Foto Marco van Gjpg

Foto Freek Bjpg

Ondanks deze beperkingen werd de ALV toch redelijk bezocht. Naast de gebruikelijke terugblik op het voorafgaande jaar en een grondige toelichting op het financiële wel en wee van de vereniging stonden er nog een paar andere belangrijke onderwerpen op de agenda. Zo zijn wij zeer verheugd te kunnen melden dat het bestuur met de toetreding van twee nieuwe bestuursleden weer op volle sterkte is. De vergadering stemde volmondig in met de benoeming van Marco van Gestel (secretaris) en Freek Bouwens (algemeen bestuurslid) als nieuwe bestuursleden.


Marco en Freek hebben zich tijdens de vergadering uitgebreid voorgesteld, voor zover dat nog nodig was uiteraard. Beiden waren al actief binnen het Heren 2 team en daarnaast was Freek ook een van de trekkers van de veldcommissie.
Uiteraard wensen wij Marco en Freek heel veel succes in hun nieuwe functies.