• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

Wanneer? In de weken van 24 februari t/m 8 maart 2003 vindt er in Nederland de jaarlijkse collecte van Jantje Beton plaats. Net als vorig jaar doen de Dragons ook weer mee!

 

Doel

Het doel voor de collecte van dit jaar is geld bijeenbrengen voor het realiseren van een slagkooi op ons veld. Het geld dat resteert, zal ten goede komen aan de kantine. In tegenstelling tot vorig jaar, hebben we nu dus een concreet doel waarvoor we collecteren!

 

De helft van het geld dat we binnenhalen, mogen we als vereniging zelf besteden. De andere helft gaat naar verschillende, door Jantje Beton geselecteerde, goede doelen.

Collectanten gezocht!

De collectie vindt plaats op maandagavond 3 maart a.s. (we lopen in de wijken: Sloten, Velden, en Weides). Hiervoor zoeken we weer een groot aantal mensen dat mee wil helpen collecteren. Iedereen kan meehelpen. Peanuts, maar ook Junioren. Ouders van jeugdleden, maar ook leden van de seniorenteams. Leden van de Kantinecommissie, of bijvoorbeeld mensen van de TC! We zullen starten om 17.00 uur en zijn zeker klaar rond 20.00 uur.

 

Het is de bedoeling om met z'n allen één of twee avond te lopen (vorig jaar waren we binnen een paar uur klaar met de wijk). Zoals hierboven genoemd, het gaat niet om de jeugd alleen. Ook ouders en senioren zijn hard nodig om de kinderen niet zonder begeleiding de wijk in te sturen.

 

Opgeven

Wil je meehelpen, geef dit dan even door aan Corine of Jos. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door even te bellen met Corine: 2936604 of 06 41276193. Meer informatie over Jantje Beton is te vinden op de website van het fonds.

 

Alvast hartelijk bedankt!

 

We hopen dat we met het opgehaalde geld weer een extra voorziening kunnen creeëren voor alle honk- en softballers van Houten!

 

 

Namens het bestuur,

Jos van Brummelen

Corine Knake