• 2_slide-10.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_v1.png

ALV 22

 

De jaarlijkse ALV zal op maandag 31 januari 2022 worden gehouden.
Helaas kunnen we nu nog niet zeggen of dit als vanouds op De Meerpaal zal plaatsvinden of dat het evenals vorig jaar weer een digitale aangelegenheid wordt. Tijdstip en locatie houdt u dus nog van ons tegoed.
Hetzelfde geldt dus ook voor de traditionele nieuwjaarsborrel die doorgaans aan de ALV gekoppeld is. Na 14 januari weten we vast meer.

Alle leden en ouders van jeugdleden ontvangen half januari een agenda voor de ALV. Zoals elk jaar zullen in elk geval ook het jaarverslag over het afgelopen jaar en de begroting voor het komend jaar op de agenda staan. 

Daarnaast zijn we verheugd te kunnen melden dat er zich twee kandidaat bestuursleden hebben gemeld.
Dit zijn Marco van Gestel en Freek Bouwens, beiden betrokken bij ons honkbal heren 2 team in 2021.
Marco zal bij goedkeuring door de ALV de rol van secretaris op zich gaan nemen en Freek zal als algemeen bestuurslid toetreden. Natuurlijk staat het een ieder vrij om zich tegenkandidaat te stellen of om zich bereid te verklaren een bestuursfunctie te vervullen. Er is sowieso nog ruimte! U dient zich dan uiterlijk 17 januari 2022 aan te melden bij het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zet het vast in de agenda!