• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

clubkitOp vrijdag 3 juli starten wij als vereniging met Clubkit, hét online actieprogramma voor sportverenigingen! Door virtuele sponsorballen te verkopen zorgen we er met z'n allen voor dat we de beschikking krijgen over mooi zitmeubilair op het terras en bij de velden. Je maakt kans op leuke prijzen als je als eerste of samen met je teamgenoten je poppetje of team hebt aangekleed. Maar dat lukt alleen als je snel een paar sponsors binnenhaalt!

 

poppetje.clubkit.nlHeb jij als eerste je tenue compleet?
Elke speler start in de kleedkamer, maar helaas nog zonder tenue. Door virtuele sponsorballen (5 euro per stuk) te verkopen krijg je een steeds completere outfit. Wanneer je outfit compleet is, ga je het veld op en begint je honk of softbalcarri?re met als uiteindelijk doel om een plek in het Nederlands team te bemachtigen!

 

 

Hoe werkt het?
Je krijgt per e-mail jouw unieke inloggegevens om je karakter aan te passen. Eenmaal ingelogd kun je ook eenvoudig je Facebook-account koppelen en e-mails versturen aan familie, vrienden en bekenden. Verder kun je een eigen QR-code genereren en een persoonlijk machtigingsformulier uitprinten om het zo voor iedereen gemakkelijk en leuk te maken om jou en de andere Dragons te steunen. Dit is allemaal simpel te bedienen via je smartphone, tablet of computer.

Doe zo goed mogelijk je best! Je inzet is van groot belang. Samen zorgen we ervoor dat we er een leuke en spannende verenigingsactiviteit van maken!

Het is handig om er snel mee te starten want de actie wordt  zaterdag 10 oktober afgerond tijdens de feestelijke seizoensafsluiting.

 

Speciale website

Op de speciaal voor ons ingerichte website www.HoutenDragons.clubkit.nl zijn alle deelnemende teams en spelers te vinden. Neem er maar snel een kijkje.

 

Nog meer ballen!?

Het zal niemand ontgaan zijn dat we sinds kort ook een Vriendenclub hebben waarvan het lidmaatschap wordt gesymboliseerd door de aanschaf van een bal. In dit geval gaat het om een echte bal waarop je naam wordt gezet en die een plek krijgt in de fraaie kast van de Vrienden van de Houten Dragons. Over de Vrienden van de Houten Dragons lees je meer in dit artikel op onze website.

 

Deze clubkit actie is bewust anders van opzet. De actie is bewust kortlopend en bevat een leuk wedstrijdelement wat ook vooral jeugdspelers zal aanspreken. Bovendien is het wat anders om eenmalig virtuele ballen van 5 euro per stuk te verkopen dan om fans te vragen voor een wat groter bedrag (van 50 euro) lid te worden van een Vriendenclub.

 

Vragen?
Met eventuele vragen kun je terecht bij Erick Schabracq van de sponsorcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..