• 2_slide-10.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_v1.png

MBO Veld 1 4

De door Houten Dragons en HCH op woensdag 1 en 8 september verzorgde clinics voor de studenten Bouwkunde en Engineering van MBO Utrecht zijn zeer goed ontvangen. Met veel enthousiasme (zie ook de foto's) leefden de studenten zich beurtelings een dagdeel uit op de hockeyvelden en de honk- en softbalvelden.

Hoewel natuurlijk wel eerst de kat uit de boom gekeken moest worden was op alle velden het ijs snel gebroken, en werd er enthousiast geparticipeerd in de door trainers van beide vereniging gegeven clinics. Tijdens het wisselmoment tussen de middag werd er ook volop gebruik gemaakt van de door Victor en zijn mensen voorbereide lunch die (als gebruikelijk) weer goed verzorgd was.

MBO hch MBO veld 1

MBO Veld 2MBO Veld 1 2

MBO Veld 1 3

De tijd vloog voorbij beide dagen en dat het enthousiast ontvangen werd bleek ook wel uit het drietal aanmeldingen voor een proeftraining die er binnen een week al bij ons binnenkwamen.

Uiteraard was dit niet mogelijk geweest zonder de inzet van onze vrijwilligers Merel, Annick, Ivar, Erick, Remco, Bart en uiteraard onze drijvende kracht Joyce. Ook de HCH trainers Marianne en Dominique mogen we uiteraard niet vergeten te noemen. Dank allemaal voor jullie inzet op deze prachtige dagen. De samenwerking in de opzet van dit evenement is zeker voorherhaling vatbaar.

Techniek aan de bal