• 2_slide-10.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_v1.png

Grote clubactie Wij doen mee 2021

De Grote Clubactie 2021 gaat van start! Afgelopen jaren hebben we als vereniging niet meegedaan, maar dit jaar gaan we er weer voor.  Ons doel dit jaar is om geld op te halen voor aanschaf van nieuwe materialen en terrasmeubilair.

Zo werkt het! Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf de landelijke startdatum op 18 september verkoop je namens Houten Dragons loten van € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club! Dat is de kracht van de Grote Clubactie, al vanaf het allereerste verkochte lot!

Wat is de bedoeling? Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met een verkoopboekje. Voor de jeugdteams (Beeball, pupillen, aspiranten) wordt het deze week uitgedeeld tijdens de training. Spelers uit de hogere teams kunnen via de teamcoördinator of rechtstreeks bij onze penningmeester uiteraard ook een boekje aanvragen.
Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Via de (persoonlijke) QR-code, op het verkoopboekje, kunnen kopers eenvoudig met hun eigen mobiele telefoon online een lot kopen. Deze snelle manier om loten te verkopen, scheelt ons achteraf invoerwerk omdat de verkochte loten direct worden verwerkt. Uiteraard kunnen kopers ook altijd nog met pen een machtiging afgeven in het boekje, als dit hun voorkeur heeft. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Klik hier voor een kort instructiefilmpje

Wanneer, waar en hoe? Ja mag vanaf zaterdag beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, maar vergeet vooral niet je familie, vrienden en buren. Let erop dat je verantwoord loten verkoopt i.v.m. Corona. Ga je langs de deur, houdt dan altijd 1,5 meter afstand.

Verkoopboekje inleveren. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in bij je coach of bij de teamcoördinator. Zij zorgen ervoor dat het verder in orde komt! Als je meer wilt  verkopen, dan regelen zij voor jou  een nieuw boekje . Wat zit er voor de verkoper in? Natuurlijk hebben we ook leuke prijzen voor onze topverkopers!  Deze worden bekend gemaakt als alle boekjes zijn ingeleverd en de verkochte loten zijn geteld.
Tip! Vertel lotenkopers wat het clubdoel is: nieuwe trainingsmaterialen om de trainingen nog leuker en de spelers nog beter te maken. Mensen willen graag weten waar hun geld aan wordt besteed.

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

SPEK DE CLUBKAS VAN HOUTEN DRAGONS SAMEN MET DE GROTE CLUBACTIE!

Steunons banner 336x280