• 2_slide-10.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_Familietoernooi_Blauw_2022.png
  • HD_Landelijke_Beeballdag_2022.png
  • HD_Vriendjesdag_2022.png

Jubileumlogo

Afgelopen weekend is er aan alle leden en/of ouders en verzorgers een mail uitgegaan van de jubileumcommissie. Omdat wij signalen kregen dat bij een aantal deze mail in de spam terecht gekomen is zetten we de inhoud hiervan voor alle zekerheid ook even op de site.

Beste leden en/of ouder(s)/verzorger(s),
Na dit weekend zal de competitie gepubliceerd worden op onze website en is dan tevens zichtbaar in de sportlink app. Helaas is het nog niet mogelijk om wedstrijden te spelen en zullen we moeten afwachten totdat de Covid maatregelen versoepeld gaan worden.

Dat geldt ook weer voor onze activiteiten. Vorig jaar hebben we alles rondom ons jubileum jaar moeten uitstellen en hadden we goede hoop het dit jaar alsnog te kunnen organiseren.Helaas kunnen onze eerste 3 toernooien niet doorgaan en is ook het openingsweekend van de baan.

We hebben gemeend niet stil te blijven zitten en zullen komende week de Beeballers en Pupillen tijdens hun training een bezoekje brengen met een paasverrassing.
En dat niet alleen, jullie krijgen ook kleurplaten van ons zodat je met Pasen lekker aan de slag kunt. Kleur, verf, knip, plak er wat moois van en neem jouw mooie kleurplaat weer mee naar de training in de week na Pasen (dus week van 5 april). De mooiste kleurplaat wint een leuk prijsje! Doe je best!

Paasdraak.png

Ook voor alle andere teams gaan we iets organiseren:

Vrijdag 23 april Houten 20.00 uur

Dragons online Pubquiz Night

Pubquiz.png

Vragen voor jong en oud, van muziek tot sport en dan met name de honk- en softbal zullen aan de orde komen.
Doe jij mee? Jaaaaaaaa… natuurlijk.

Lekker vanuit huis, het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven, zelf zorgen voor wat te drinken en eventueel wat lekkers erbij. Je ontvangt van ons ca 2 dagen van tevoren een link om deel te nemen.
En natuurlijk mogen je ouder(s), broers/zussen, kinderen gewoon lekker meedoen.
Maak je eigen thuisteam.

Denk jij alles te weten van honk- en softbal? Muziek? Algemene vragen?
Wij dagen je uit!
Schrijf je nu in via deze link

Nog vragen? We horen het graag.

Met sportieve groet,

Houten Dragons