• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Registratie bezoek Meerpaal 1Vanaf morgen, zaterdag 29 augustus, zal iedereen die ons sportpark bezoekt worden gevraagd zich te registeren. De gegevens zijn nodig bij een eventueel bron- en contactonderzoek. Terwille van eenvoud, snelheid en eenduidigheid is er voor gekozen om voor alle bezoekers de door de nationale hockeybond verstrekte faciliteiten te gebruiken. Dit heeft als voordeel dat er niet meerdere systemen hoeven worden bijgehouden en gekoppeld.


Om dit registratieproces snel en makkelijk te laten verlopen hangen er op meerdere plekken op het complex QR-codes die je kan scannen met je telefoon. Via de QR-code kom je op de registratiepagina van de hockeyclub.
 
Voor hockey leden is het mogelijk om zich aan te melden via de knop "Lid van Hockey Club Houten" en moeten dan wel het lidnummer en wachtwoord invoeren. Dragons leden kunnen zich gewoon als bezoeker registreren net als alle niet-leden en bezoekers van zowel HCH als Houten Dragons
    
Ook is het mogelijk jezelf of bijvoorbeeld een kind van tevoren aan te melden via: https://www.hchouten.nl/registratie/
 
Voor alle duidelijkheid dit registratieverzoek is geen pesterij van wie dan ook, maar puur een hulpmiddel om in voorkomende gevallen een eventueel bron- en contactonderzoek te vergemakkelijken.
Vandaar ook één gezamenlijk systeem voor alle gebruikers van de Meerpaal. We hopen uiteraard hier geen gebruik van hoeven te maken.