• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

 

Remco L

Vanaf januari 2020 heeft Joost van Kleef het beheer van de materialen binnen onze vereniging overgedragen aan Remco Lablans.

Na alweer een aantal jaren met veel toewijding zich bekommerd te hebben over het de aanschaf, het onderhoud en de bewaking van al onze materialen (en dat zijn er heel wat!), vond Joost het tijd worden om zijn bakens te verzetten binnen onze vereniging. We zullen hem dus zeker tegen blijven komen op de Meerpaal (Heren 2, activiteitencie, MLB, ….).

Joost van Kleef2

Remco LablansGelukkig hebben we in Remco Lablans een meer dan waardig opvolger gevonden om deze commissie van Joost over te nemen. Remco heeft toelichting meer nodig, ook hem kennen we natuurlijk al van zijn vele rollen binnen onze vereniging. Niet alleen van zijn activiteiten als clubscheidsrechter, scheidsrechterscoördinator en scheidsrechtersdocent, maar ook als huidige trainer en coach van het 1e Heren Honkbalteam.
Voor alle vragen en opmerkingen betreffende onze materialen, teamuitrustingen, etc.  kunnen we dus nu terecht bij Remco in de wetenschap dat het daar in goede handen is. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We wensen zowel Remco als Joost heel veel succes met hun nieuwe taken binnen onze vereniging.