• 2_slide-10.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_v1.png

jaarkalender 2020 nieuwsbrief

De nieuwe jaarplanner voor 2020 is reeds bekend. Hij begint in maart maar natuurlijk hebben we voor die tijd ook al het nodige gepland. Zo valt er op zaterdag 11 januari alvast de 1e Kledingpasdag van het seizoen te noteren; en hebben we op donderdag 30 januari de jaarlijkse ALV in combinatie met de nieuwsjaarsborrel staan.

Zoals te zien staat er voor 2020 heel veel op het programma voor ons allemaal, zowel voor als achter de schermen.
Naast het openingsweekend mogen we dit jaar ook de landelijke Beeballdag voor onze regio verzorgen; organiseren we voor de eerste keer een bedrijventoernooi; verschillende toernooien; en natuurlijk een groots eindfeest.

We kunnen dus dit jaar best wel wat hulp gebruiken bij het organiseren en uitvoeren van alle activiteiten en festiviteiten. De activiteitencommissie zal dus meerdere malen een beroep op ons allen doen in het kader van 'Samen met plezier presteren'. Stel ze niet teleur en help elkaar! Gewoon omdat het leuk is om te doen én: je hebt zo ook extra mogelijkheden om je borg terug te verdienen.
Je hoeft niet af te wachten maar mag je ook nu vast aanmelden bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

DEF. Jaarkalender webversie