• 2_slide-10.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_v3.png

Joyce SjpgNa drie jaar lang met verve de scepter gezwaaid te hebben over de kledingcommissie gaat Joyce Schabracq met ingang van het nieuwe seizoen het spreekwoordelijke stokje overdragen aan Danielle Hollman.

Joyce heeft in die drie jaar de kledingcommissie uitstekend neergezet, is heel nauw betrokken geweest bij de opzet van onze digitale webwinkel (24/7 open!), en ook de 2e handskledingwinkel voor onze sportkleding heeft zij vorm gegeven. Altijd zorgde zij ervoor dat voor het begin van het seizoen iedereen weer van passende kleding en adviezen voorzien kon worden, inclusief de petten. En juist die vele petten, die zij zelf ook draagt binnen onze vereniging, maakte het dat Joyce naar opvolging moest zoeken.

Danielle HjpgIn Danielle Hollman heeft zij, verwachten wij, een uitstekende opvolging gevonden die borg zal staan voor de continuïteit van deze goed draaiende commissie.

Wij danken Joyce voor haar niet aflatende inzet in de kledingcommissie en wensen Danielle heel veel succes bij de voortzetting hiervan.

Zaterdag 11 januari 2020, tussen 10.30 en 13.00 uur, zal er weer een kledingpasochtend georganiseerd worden op de Meerpaal en kan iedereen gelijk kennismaken met Danielle, mocht dat nog nodig zijn.
Ook zal er dan weer een 2e handskledingverkoop georganiseerd worden.
Voor alle vragen omtrent de clubkleding kun je terecht bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..