• 2_slide-10.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_Familietoernooi_Blauw_2022.png
  • HD_Landelijke_Beeballdag_2022.png
  • HD_Vriendjesdag_2022.png

Sint 2019 pieten

Omdat iedereen, zowel Sinterklaas , de Pieten als alle kinderen het te druk hebben op 5 december had de Sint in zijn onbegrensde wijsheid besloten om op zaterdag 30 november al vast enige Pieten vooruit te sturen naar de Dome om daar de training van onze Beeballers en Pupillen honk-en softballers op te luisteren. Nou dat hebben ze geweten! Piet Hey, Piet Hoi en Piet Hai stonden verdekt opgesteld en verrasten de spelers net toen ze met hun opwarmrondes bezig waren.

De Pieten waren kennelijk al vroeg aanwezig geweest want ze hadden een compleet circuit van allerlei oefeningen klaargezet. Als waren het zelf allemaal echte Pieten moesten alle kinderen hun vaardigheden en behendigheid tonen. Toch best wel lastig als je altijd een ronde bal gewend bent en nu in een keer met een vierkant pakje aan de slag moet.

Sint 2019 spelletjes comp

Sint 2019 kadootjes1

Aangemoedigd door de trainers en de Pieten hebben alle spelertjes de beproevingen doorstaan.
Alle kinderen ontvingen na afloop een Pietendiploma en een chocoladeletter en dat hadden ze ook zeker verdiend.

 

Tussendoor waren er  ook nog een paar fotomomentjes waarop alle teams met de Pieten op de foto gingen.

Sint 2019 Team comp

Deze fotomomentjes werden ook gelijk door de vereniging aangegrepen om alle kampioenen van het afgelopen jaar nog een keer extra in het zonnetje te zetten. De kampioenen van het Pupillen 2 en  3 team ontvingen allemaal een heus Kampioensdiploma van de KNBSB en de Beeballers allemaal een ingelijste foto van het kampioensteam. Proficiat allemaal!!

Sint 2019 Kampioenen

Kampioenen 2019