• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

 

BW 2019 0aZaterdag 28 september werden we vereerd met een bezoek van onze nieuwe burgemeester Gilbert Isabella en de wethouder Sportzaken Kees van Dalen. De burgemeester, die pas sinds kort in functie is in Houten had deze dag vrijgemaakt om een rondje langs de velden te maken en kennis te maken met een aantal sportverenigingen.

 

Naast kennismaking was het proeven van de sfeer heel belangrijk en dat deed hij het liefst door zelf ook op een of andere manier zijn bijdrage te leveren. Bij de Dragons viel hij dan ook met recht met zijn neus in de boter, want toen hij tegen drieën arriveerde was net het pupillen 3 team van de honkballers zich aan het voorbereiden op weer een belangrijke wedstrijd.

BW 2019 3a

Na een gezamenlijk foto moment vroeg de burgemeester dan ook om een handschoen om zelf een deel van de warming-up voor zijn rekening te nemen. Getuige de foto’s ging hem dat ook goed af. Fraaie worpen en goede vangballen, al was Seth hem wel een keertje te vlug af ☺.
Deze foto’s werden overigens gemaakt door René van den Brandt, free-lance fotograaf.

BW 2019 2aBW 2019 4a

BW 2019 5aBW 2019 6a

Jammer genoeg konden burgemeester en wethouder niet te lang blijven, want zij hadden het rondje langs de velden nog niet helemaal afgerond. Ze komen graag het volgend seizoen nog een keertje langs zeiden ze bij het afscheid.


De wedstrijd van onze pupillen 3 moesten ze dus helaas laten schieten.
Overigens wisten onze jongens wel weer overtuigend te winnen en waren ze officieus kampioen.
Zou dit iets te maken gehad hebben met de goede voorbereiding door onze burgemeester……..?