• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport van start!!

Afgelopen jaren hebben wij als vereniging deelgenomen aan de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Deze campagne bestaat niet meer, maar is nu op grotere schaal uitgerold in de Rabo ClubSupport actie.

De opzet blijft grotendeels hetzelfde m.a.w. de leden mogen weer stemmen op hun favorieten.

Omdat de groep groter is geworden wordt de spoeling automatisch dunner, het is dus meer dan ooit van belang dat wij zoveel mogelijk stemmen vergaren. Dus ben je lid van de Rabobank laat dan absoluut je stem niet verloren gaan en breng je stem uit op de Houten Dragons. Maar het is helemaal niet brutaal om die vraag ook neer te leggen bij je vrienden, buren, familie, op school, je werk, kennissen, vage kennissen…. en ga zo maar door. Elke stem is er één, en elke stem is geld waard. Doe het voor de club!

Hieronder staat vermeld hoe het werkt.

Wie kunnen stemmen?

Alle leden* van Rabobank Rijn en Heuvelrug, waarvan het e-mailadres bij ons bekend is, ontvangen vóór de stemperiode per e-mail een unieke stemcode. Van 27 september t/m 11 oktober kunnen zij via een stemsite hun stem uitbrengen op de deelnemende verenigingen. Ieder lid ontvangt 5 stemmen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Alle stemmen moeten worden verdeeld. Hoe meer stemmen, des te meer geld voor de vereniging.

*Let op: klant zijn van Rabobank Rijn en Heuvelrug betekent niet dat je automatisch lid bent. Het controleren of aangaan van een (gratis)lidmaatschap kan eenvoudig via Rabo Internetbankieren en de Rabo Bankieren App, onder 'Meer zelf regelen > Profiel > Contactgegevens wijzigen'. Om daadwerkelijk een stemcode te ontvangen voor de Rabo ClubSupport moet diegene vóór 20 september 2019 lid zijn geworden.

Leden zónder e-mailadres

Aan alle leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug wordt een persoonlijke stemcode gekoppeld. Het is niet mogelijk een stemcode toe te sturen als er geen e-mailadres bij ons bekend is of als wij het lid niet mogen mailen. Wij wijzen onze leden erop hun e-mailadres op te voeren via Internetbankieren of de Rabo Bankieren App, maar vragen hierbij ook jullie hulp. Het controleren, opvoeren of wijzigen van het e-mailadres kan eenvoudig via Rabo Internetbankieren en de Rabo Bankieren App, onder  'Meer zelf regelen > Profiel > Contactgegevens wijzigen'.  

 

 

Rabo Clubkas 1Wie weet misschien mogen wij als vereniging
ook dit jaar weer een mooie cheque in ontvangst
nemen om te besteden aan nieuw meubilair
rondom onze velden en het clubhuis.