• 1_slide HD Familietoernooi Blauw 2020.png
  • 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Familie toernooi 16

Zondag 14 juli werd weer het jaarlijkse familietoernooi gehouden op De Meerpaal.

Thema voor dit jaar was Wild West Family Tournament en het was verheugend om te zien dat veel van de deelnemende teams de moeite hadden genomen om zich hier op enigerlei wijze met hun kledingkeuze bij aan te sluiten.
Er stond een flink briesje maar de temperatuur was aangenaam en er viel slechts af en toe een spettertje op onze caps. Gezien de donkere luchten aan weerszijden zaten wij gelukkig in de goede luchtstroom dit keer. Om precies één uur werd het startsein gegeven en werd er op vier verschillende velden gestreden door de twaalf verschillende teams die zich hadden aangemeld voor dit o zo gezellige toernooi.


De organisatie had de verschillende teams zo ingedeeld dat elk team steeds een tegenstander trof die van min of meer gelijke sterkte was, waardoor er soms echt hele mooie wedstrijden te zien waren en de spanning er toch vaak van begin tot het einde in zat.

Familie toernooi 3Familie toernooi 4

Familie toernooi 5Familie toernooi 6

Iets na vieren werd het laatste signaal gegeven en kon de balans worden opgemaakt.
Er waren dit jaar liefst drie prijzen te vergeven: de originaliteitsprijs, de prijs voor het best verklede team en natuurlijk de overall winnaar van het toernooi.

Familie toernooi 7

De originaliteitsprijs ging naar het team van The Flying Dinkies. Dit team liet zien het thema van het toernooi heel goed begrepen te hebben en was al ruim voor aanvang aanwezig op het park met een heuse pony waardoor de stemming er al vroeg inzat. Yihaa!!!

Familie toernooi 1Familie toernooi 2

De prijs voor het best verklede team ging naar het team van de Daltons waar alle leden haast niet van echt te onderscheiden waren in hun gestreepte boevenpakken. Echt een leuk geheel.

Familie toernooi 10

De uiteindelijke winnaar van het toernooi werd het team ‘Baseball is the new black’. Ook zij waren zeer fraai gekleed, maar dan net iets anders en hadden wel de hoogste scores achter hun naam staan. Zij ontvingen uit handen van Tineke de trofee in de vorm van de wisselschaal, die tot het volgende toernooi in hun bezit mag blijven.

Familie toernooi 8

Na de prijsuitreiking werden er door Erick en Marc de certificaten uitgereikt voor de behaalde scheidsrechtersdiploma’s  Umpire 2. Zo’n 25 certificaten werden er uitgereikt en dan was nog niet eens iedereen aanwezig van alle geslaagden. Ook hier hebben de Houten Dragons zich in de kijker gespeeld want dit is toch een welhaast unieke prestatie om als vereniging zoveel geslaagden af te leveren in één jaar. Hulde voor de organisatie en de clubscheidsrechters die deze cursussen verzorgd hebben.

Familie toernooi 13Familie toernooi 14

Familie toernooi 15

Hierna kon de draad van het thema van de dag weer worden opgepakt en werd er afgesloten met een echte Wild West BQQ…… en het bleef nog lang onrustig op De Meerpaal!

Familie toernooi 12Familie toernooi 17

Het bestuur dankt alle leden van de activiteiten commissie en de overige vrijwilligers die zich aangemeld hadden voor hun inzet om deze dag weer tot een succes te maken.