• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Het is of als er maar geen einde aan komt dat ‘winterseizoen’ waarin we alleen maar in de zaal kunnen en mogen trainen; geen echte wedstrijden hebben; geen gras en gravel onder onze voeten voelen; geen frisse wind; geen zon; geen vogels. Ja zelfs de windmolen ga je bijna missen.  Maar dan toch, 31 maart is het eindelijk zover: De seizoensopening! We gaan ons opmaken voor een nieuw seizoen met Beeball, Honkbal, Softbal en Slowpitch.

HD Bol voor een Bal WebIIEvenals voorgaande jaren beginnen we het nieuwe seizoen met een gezamenlijk kickoff, of beter pitchoff, op onze grootse Openingsdag. Dit jaar dus op zondag 31 maart, en ook dit jaar weer met de actie “Een Bol voor een Bal”.

meetingpoint IIWe verzamelen tussen 10.15 en 10.30 uur bij het herkenbare Meeting Point, ergens op of rond veld 1.

Om 10.30 uur geven we het startschot voor de officiële opening van de dag; daarna doen we onder de energieke en enthousiaste leiding van Bram Hulleman (Fysio Activ) weer een gezamenlijke warming up.

 

De teams spelen daarna onderling wedstrijden en de Beeballers houden een clinic met de door hen zelf uitgenodigde vriendjes en vriendinnetjes; ondertussen kun je je techniek van het slaan en pitchen bijwerken in de slagkooien; worden er weer teamfoto’s gemaakt (en individuele foto’s als dat nodig is); is er een demonstratie Baseball5 door onze eigen deelnemende teams aan het Open NK; bij de informatie stand kun je je laten informeren over Honk- en softbal in het algemeen en over de Houten Dragons in het bijzonder; de  Vrienden van de Houten Dragons vertellen je hoe leuk het is om vriend van de Dragons te zijn; je kunt mooie prijzen winnen met de loterij; de Houten Dragon Wafel is natuurlijk weer te koop voor een klein prijsje; leuke gadgets vind je bij Fielders Choice. En natuurlijk mag onze bloedeigen Mr. Oliebol, Sjaak voor vrienden, niet ontbreken met zijn enige echte Waikse Oliebollenkraam.

De ouders en leden die op 21 maart de cursus Scoren hebben gevolgd kunnen dit tijdens de onderlinge Honkbal Heren wedstrijd komen oefenen. Heb je je nog niet opgegeven voor deze cursus dan kan dit alsnog via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Een echte aanrader voor ouders die nog nooit gescoord hebben of voor degenen die nog even een opfriscursus willen.

Deze dag is ook dé gelegenheid om aan ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, ooms en tantes, neven, nichten, vriendjes en vriendinnetjes, buren, collegae onze sport te laten zien en hen enthousiast te maken.

Ons eigen Dragons Squad team daagt ouders en andere belangstellenden uit om op de openingsdag mee te spelen tijdens de slowpitchwedstrijd. Wil je meedoen? Neem dan sportschoenen mee (zonder spikes).

Rond 16.30 uur breken we met zijn allen de boel weer af en gaan we naar huis met een goed gevoel, dat we weer volop er tegen aan kunnen. Dus kom allemaal naar onze velden op sportcomplex de Meerpaal!

Helpende handjes zijn uiteraard hard nodig om deze activiteiten te ondersteunen. Dus help mee en maak samen met ons een fantastische dag! Geef je alvast op via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zien je graag op 31 maart. Toch? Natuurlijk!!


Meer nieuws over het programma van deze dag en over de actie "een bol voor een bal" volgt binnenkort, dus houdt de site, je mail en facebook in de gaten! 

HD Bol voor een Bal Header