• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

beeontour

Op zondagmiddag 10 maart doet Bee on Tour Houten aan. De Houten Dragons organiseren dan twee kleine driekampjes. Eentje voor drie Rookie teams en eentje voor drie Major teams.

Het toernooitje zal plaatsvinden in Sporthal De Molenwiek aan Papiermolen 3 in Houten. We beginnen om 13.30 en stoppen tussen 16.00 en 16.30 uur. 

 

Publiek

Publiek is van harte welkom. Het toernooi is gratis toegankelijk voor ouders en kinderen die wel eens willen zien wat Beeball is. Er zijn tribunes van waaraf je het spel prima kunt volgen. In Eddie's Sportcafé kun je natuurlijk wat te drinken kopen. De deuren van De Molenwiek gaan om half twee open.

 

Deelnemers

Er zijn drie teams die Major League Beeball zullen spelen: een team van de Centrals, de Wyck Lions en de Houten Dragons.

Teams van de Portland Poema's, de Centrals en de Houten Dragons spelen tegelijkertijd in een andere zaal Rookie League Beeball. 

 

Contact

Eventuele vragen kunnen worden gericht aan Leander van der Spek. Hij is per e-mail bereikbaar op dit adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.