• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

 

Samenwerking Almere 90

Zaterdag 9 februari j.l. hebben de besturen van BSC Almere ’90 en HSV Houten Dragons de handen ineengeslagen om voor (minimaal) 2 jaar een samenwerking met elkaar aan te gaan.

Beide verenigingen zijn het met elkaar eens dat we elkaar nodig hebben om onze geliefde softbalsport in Midden-Nederland overeind te houden, en er samen aan te werken dat we in regio Midden-Nederland clubs op fijne reisafstand behouden, waardoor de interesse bij de speelsters aanwezig blijft om onze sport te blijven beoefenen.

Doel van onze samenwerking is in het begin stadium om elkaar te versterken in de ruimste zin van het woord, kennis overdacht, gasttrainingen van coaches op beide accomodaties, “oudere”speelsters gelegenheid bieden om mee te trainen/spelen op een hoger niveau waardoor zij zich sneller zullen ontwikkelen en er een win-win situatie ontstaat voor speelsters en beide verenigingen.

De technische commissie ’s van beide clubs zullen de komende weken verder met elkaar in gesprek gaan om samen een plan uit te werken voor het aankomende seizoen, en zien uit naar een vruchtbare samenwerking.

Op de foto van links naar rechts:  Erick Schabracq (Hoofd TC, Houten Dragons), Frank Groen (Coach SB D1, Almere ’90), Bart Keijl (Voorzitter, Houten Dragons) en Alex Nansink (Hoofdcoach SB D1, Almere ’90).

Julie Marcus (Voorzitter Almere ’90) was helaas afwezig vanwege een buitenlandse trip maar had schriftelijk haar goedkeuring al gegeven.