• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

softbal its a girl thingBij HSV Houten Dragons hebben we een sportief en gezellig meiden softbal pupillenteam. De meiden, in de leeftijd van 8 tot 12 jaar, hebben veel plezier in hun sport op hun trainingen en bij de wedstrijden die ze spelen. Alhoewel het team eigenlijk te klein is om hiermee de competitie in te gaan, is besloten om het wel te doen. Dat komt mede doordat de meiden erg veel plezier hebben om te softballen en tegenstanders altijd willen helpen om er een leuke wedstrijd van te maken.

Versterking kunnen deze meiden zeker gebruiken! Lijkt het je leuk of ben je nieuwsgierig en wil je eens komen meetrainen dan kan dat natuurlijk altijd. Binnen 3 lessen weet je of je het leuk vindt (en dat ga je vinden!) We leren je met een knuppel slaan, alle technieken van het gooien en hoe je met een grote softbal handschoen de bal vangt. Kijk maar eens naar het filmpje dat we gemaakt hebben.

Naast trainen en het spelen in de competitie, spelen we ook mee op toernooien en gaan we naar clinics. In juli 2019 gaan we zeker weer naar het strandtoernooi in Scheveningen en gaan we kijken bij naar het Olympisch Kwalificatietoernooi van het Nederlands damesteam.

Wil je langskomen en misschien zelfs een keer mee trainen? Neem dan contact op met Alphons Homoet, coach en trainer van de pupillen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-50869768, hij kan je nog veel meer vertellen over deze leuke groep.

Tot snel op het gravelveld!