• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Groepsfoto familiedagAfgelopen zondag 8 juli was het weer gezellig druk op De Meerpaal. Liefst 12! teams hadden zich ingeschreven voor het jaarlijkse familietoernooi. Van Allstars tot Strikers, van Worstenbroodjes tot Zwabbertjes en zelfs nog echte Vikingen, alles liep je tegen het lijf, al dan niet uitgedost in fraaie onderscheidende outfits.

Niet in de laatste plaats door het prachtige weer werd het een geweldige middag die in een ontspannende sfeer verliep, en een leuke sportieve strijd opleverde. Een paar pechvogels kregen nog te maken met een ‘bedrijfsongevalletje’ maar alles gaat weer ‘naar omstandigheden’ goed naar we hebben begrepen, al zal Jochem zijn arm voorlopig nog wel even in het gips moeten blijven zitten. Je hebt pechvogels, en je hebt péchvogels! Sterkte Jochem, van ons allemaal.

De dag werd afgesloten met een goed verzorgde barbecue. Petra had haar passie weer eens laten spreken en dat was te zien ook (en ook te proeven!) Het recept voor de overheerlijke salade proberen we nog steeds van haar af te troggelen, wordt vervolgd!  Tussendoor bracht Tineke de mededeling dat het dit keer onmogelijk was een echte winnaar van deze dag aan te wijzen en dat daarom de wisselschaal dit jaar voor iedereen was. Iedereen mocht dus ook met de schaal op de foto!

De verslaggever van het Houtens Nieuws kwam ook nog even gezellig buurten en sfeer proeven en heeft een mooi verslag geplaatst in ’t Groentje.(hier klikken).

Speciale dank gaat ook dit jaar weer uit naar onze Activiteitencommissie, Tineke en Petra, die deze dag weer tot in de puntjes verzorgd en geleid hebben, zonder overigens de andere vrijwillige handjes te kort te willen doen. Chapeau!!

Waik Vikings