• slide-6.png
  • slide-8.png
  • slide-10.png
  • slide-11.png
  • slide-12.png
  • slide16.png
  • slide2016.png

 HD Little League 2018

Nog een paar dagen en dan is het zover. Op 19, 20 en 21 mei wordt weer de jaarlijkse NK Little League gehouden. Ook dit jaar hadden een paar Dragons zich hiervoor aangemeld. Jayden Nagel en Angus van der Wielen hebben een gooi gedaan om een plek te veroveren in het Intermediate team van 2018. Er werd gelet op gooien, slaan, techniek en snelheid. Drie vrijdagavonden lang hebben zij zich op de velden van HCAW in het zweet gewerkt om een plekje te bemachtigen. 

Op de laatste vrijdag werd er duidelijkheid gegeven wie er bij zou zijn en wie niet. Helaas betekende dit voor Angus dat hij niet bij de geselecteerde catchers zat. Dit jaar was de concurrentie net iets te groot en daar komt ook nog bij dat er maar twee plekjes binnen het team te vergeven waren. Echt balen, maar Angus, neem de ervaring van dit jaar mee en probeer het volgend jaar gewoon weer. Zoals je weet ben je bij één slag nog steeds niet uit en kan de volgende poging wel raak zijn. 

Voor een positie in het infield was er voor Jayden wel een plekje. Hij mag dit jaar het paarse shirt van de Valley Hitters dragen en meedoen aan de Little League. Hij is erg blij en trots, maar baalt wel dat Angus niet geplaatst is en hij zijn maatje uit hun Aspiranten 2 team moet missen op het toernooi. 

Hij zal in ieder geval z’n best doen om de naam van de Houten Dragons hoog te houden. Wil je Jayden en zijn team aanmoedigen dan kan dat op 19 mei op de velden van Almere '90. Alle info over deze dagen vind je op www.nklittleleague.nl 

Nou Jayden, zet ‘m op dit Pinksterweekend en we wensen je veel succes, mooie wedstrijden, maar vooral veel plezier.