• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

 

HD Bol voor een Bal WebIIDe dagen lengen, de zon wordt krachtiger, de vogeltjes fluiten dat het een lust is, kortom: De lente is in aantocht! We gaan ons opmaken voor een nieuw seizoen met Beeball, Honk- en softbal.

Het is inmiddels een traditie dat, voordat de competitie daadwerkelijk van start gaat, we een gezamenlijk kickoff doen met een grootse Openingsdag.
Dit jaar doen we dat op zondag 25 maart, met dit keer als thema “een bol voor een bal”.

 

 

meetingpoint II

We verzamelen tussen 10.15 en 10.30 uur bij het herkenbare Meeting Point, een echte, zoek hem op.

Om 10.30 uur geven we het startschot voor de officiële opening van de dag. Onder de energieke en enthousiaste leiding van Bram (Fysio Activ) doen we een gezamenlijke warming up.

De teams spelen daarna onderling wedstrijden, ondertussen kun je je werpsnelheid meten met de speedgun; je techniek van het slaan bijwerken in de slagkooi; bij de Vrienden van de Houten Dragons ga je lekker ontspannen (de Vrienden vertellen je hoe leuk het is om vriend van de Dragons te zijn); je kunt mooie prijzen winnen; de Houten Dragon Wafel is natuurlijk weer te koop voor een klein prijsje; schminken voor de kinderen; Oudhollandse spelletjes, en worden ook de jaarlijkse teamfoto’s en individuele foto’s weer genomen.

Deze dag is ook dé gelegenheid om aan ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, ooms en tantes, neven, nichten, vriendjes en vriendinnetjes, buren, collegae onze sport te laten zien en hen enthousiast te maken.

Rond 16.30 uur gaan we naar huis met een goed gevoel, dat we weer volop er tegen aan kunnen, dus kom naar onze velden op sportcomplex de Meerpaal!

Helpende handjes zijn uiteraard hard nodig om deze activiteiten te ondersteunen. Dus help mee en maak samen met ons een fantastische dag! Geef je alvast op via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dus, we zien je graag op 25 maart. Toch? Natuurlijk!!


Meer nieuws over het programma van deze dag en over de actie "een bol voor een bal" volgt binnenkort, dus houdt de site, je mail en facebook in de gaten! 

HD Bol voor een Bal Header