• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Sportgala Joyce 2

Maandag presenteerde Sportpunt Houten de winnaars van het Sportgala Houten van 2017. De uitslag kwam deels tot stand door een beoordeling door een deskundige vakjury en deels door stemmen die uitgebracht zijn via de website van BDUMedia.
Wij zijn natuurlijk s u p e r  t r o t s dat in de categorie Sportvrijwilliger van het jaar "onze eigen" Joyce Schabracq als glorieuze winnaar uit de hoge hoed kwam.

SportgalaHoutenwinnaars3 klein

De feestelijke huldiging vond plaats in een bomvol Theater Aan de Slinger tijdens een avondvullend programma. De avond werd verder opgeluisterd door spectaculaire optredens van de Bigband Houten, Balletschool Helen Wilson, Exalto Sport en Luchtacrobatiek Tumble Time.

Sportgala Joyce 3De vakjury had zich van haar moeilijke taak gekweten en binnen elke categorie één winnaar gekozen. De argumenten werden verwoord in een juryrapport. Bij Joyce werd dit ingekort als volgt verwoord:

Sportvrijwilliger van het Jaar: Joyce Schabracq. Wat bij Joyce Schabracq opvalt zijn haar enthousiasme en haar veelzijdigheid. Zonder specifieke kennis van honk- en softbal zet zij zich bij de Dragons in op diverse vlakken: zo heeft ze onder andere een Slowpitch-team opgericht, maar verkoopt ze ook de clubkleding.

Via een livestream op onze facebookpagina was de hele ceremonie live te volgen, en voor wie het gemist heeft, deze is nog steeds beschikbaar.

Sportgala Joyce 1

Ondanks dat wij natuurlijk vinden dat Joyce een meer dan terechte winnaar is, want we weten natuurlijk allemaal wat Joyce binnen onze vereniging betekent, kwam deze uitverkiezing, zeker voor Joyce, toch wel enigszins onverwacht. De genomineerden waren dan ook allemaal stuk voor stuk aan elkaar gewaagd, ieder op hun eigen gebied. De uitslag was dan ook zo close dat uiteindelijk de stem van de publiekjury de doorslag moest geven. Dan heb je het dus ook echt verdiend! Uiteraard zonder hierbij de andere kandidaten te kort te willen doen.

Na afloop werd Joyce uitaard door velen nog eens extra in het zonnetje gezet en uiteraard ontving zij zowel van het oude als het nieuwe bestuur felicitaties en een bloemetje als dank voor al haar werk.

Joyce, nogmaals van harte, het komt je toe. Je hebt het echt verdiend dit jaar!!!

Sportgala Joyce 7