• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Kledingdag4

Zaterdag 13 januari was de eerste kledingpasdag van 2018. Om onze leden nog meer service en mogelijkheden te bieden hadden Joyce Schabracq en haar team er dit keer voor gekozen om de opzet van de kledingpasdag volledig om te gooien. Niet alleen maar het passen en bestellen van kleding, maar ook een 2e handskledingmarkt en aparte uitverkoopjes (met leuke aanbiedingen).

En dat was nog niet alles! Niet alleen is de website sinds zaterdag uitgebreid met een heuse webshop, maar ook De Meerpaal is verder aangekleed met paspoppen met zowel het Honkbal- als Softbaltenue. Weer een stapje verder in ons professionaliseringsproces.

 

Ondanks dat het toch wel spannend was of deze nieuwe opzet zou aanslaan, verliep de dag zoals vooraf gehoopt was. In een ontspannen sfeer, mede ook doordat iedereen lekker verspreid kwam kijken, kon iedereen geholpen worden en was er genoeg ruimte en tijd om even lekker bij te kletsen.

                                                                     

kledingdag2

De nieuwe kleding lag keurig gesorteerd uitgestald en Annick kon met name de jeugd goed adviseren over de juiste samenstelling en maten. In de MFR was mogelijkheid om de kleding nog eventueel te passen.

Bij het bestellen en afrekenen kon Joyce gebruik maken van de nieuwe webshop, waarbij naar keuze betaald kon worden via ideal of via een eenmalige machtiging. Ook dat verliep zonder problemen en noemenswaardige wachttijden.

 

Kledingdag1

Ook 2e hands kledingverkoop i.s.m. Sylvia Broekhoff, die de inname en verkoop geregeld had, verliep goed. Zowel op het resultaat als de formule kan met tevredenheid worden teruggekeken.

Bijna alles is verkocht, zodat de kleding nog een ronde meekan.

We hebben besloten dit ook volgend jaar weer te gaan organiseren in januari.

 

 

Goed om te weten is dat er nu 24/7 besteld kan worden in de Webshop! Dus als je de juiste maat weet dan hoef je niet te wachten op het volgende pasmoment, maar kun je thuis vanuit je luie stoel direct bestellen en betalen.
Hierbij nog even de link naar de webshop:

Webshop.

Kledingdag3