• slide-6.png
  • slide-8.png
  • slide-10.png
  • slide-11.png
  • slide-12.png
  • slide16.png
  • slide2016.png

Toernooien

Beste leden en ouders van jeugdleden 

Eind januari neem ik afscheid als voorzitter van het bestuur van onze vereniging. Met gemengde gevoelens. Want hoewel ik mijn vertrek al een jaar geleden heb aangekondigd en ik er in allerlei opzichten ook echt aan toe ben, vind ik het eerlijk gezegd ook jammer te stoppen.  

Leander 1DIk heb met veel plezier sinds juli 2014 deel uitgemaakt van het bestuur. Eerst anderhalf jaar met Michel Hooiveld en Marc Hollman en sinds januari 2016 met Marc. Met name de eerste periode is heel productief geweest. 

We hebben in korte tijd met de kaderleden het beleidsplan Samen met Plezier Presteren ontwikkeld en zijn samen met veel energie met de uitvoering daarvan aan de slag gegaan. Dat heeft een paar jaar erg goed gewerkt. Tegen het einde van 2016 bleek natuurlijk wel dat dat tempo moeilijk is vol te houden als het bestuur uit maar twee leden bestaat. Lopende zaken vergen altijd de nodige aandacht en er blijft dan eigenlijk te weinig tijd over voor de ontwikkeling van belangrijke onderdelen van het beleidsplan. Dat is natuurlijk jammer. Voor de club maar ook voor ons als leden van het bestuur. Besturen lijkt dan meer energie kosten dan het jezelf en de vereniging oplevert. 

Het neemt gelukkig niet weg dat het ook de laatste anderhalf jaar gelukt is om op een paar dossiers vooruitgang te boeken en ik al met al vooral met plezier terugkijk op de afgelopen paar jaar. Ik ben blij dat ik nu ook als bestuurslid een jaar of vier een steentje heb kunnen bijdragen. 

Ik beperk me het komende jaar even tot een rol als lid van de Dragons Squad (een beter plek om op adem te komen kan ik me niet wensen ) en hoop van harte dat er een enthousiast nieuw bestuur komt dat een eigen beleidsplan maakt en met net zoveel energie met de uitvoering daarvan aan de slag gaat als wij in 2014 deden.

Tot slot: ik wens alle leden en ouders van jeugdleden hele fijne feestdagen en hoop jullie allemaal in januari op de ALV en de nieuwjaarsborrel te zien om op dat nieuwe bestuur en een nieuw mooi verenigingsjaar te proosten. 

Leander