• slide-6.png
  • slide-8.png
  • slide-10.png
  • slide-11.png
  • slide-12.png
  • slide16.png
  • slide2016.png

VRIJWILLIGERS BEDANKT!

vrijwilligersdag I

Op zaterdag 9 december vond de jaarlijkse vrijwilligersmiddag plaats. We organiseren die sinds 2014 om in elk geval één keer per jaar meer expliciet stil te staan bij de grote bijdrage die zij leveren aan het reilen en zeilen van onze vereniging.

vrijwilligersdag IIHet is inmiddels een traditie dat we eerst buiten iets sportiefs doen om vervolgens te gaan borrelen en gezellig te gaan eten. Het is eerlijk gezegd inmiddels ook traditie dat we dat buiten sporten onder vrij belabberde weersomstandigheden doen.

Dit jaar hadden we eerlijk gezegd geluk. Het was aan het eind van de middag wel guur maar gelukkig ook even droog.

Na een geslaagde hockey clinic hebben we wat gedronken, heerlijk gegeten en ons door behoorlijk pittige quizvragen van quizmaster Bart Keijl heen geworsteld. Gelukkig had hij ook voor taart toe gezorgd!

Pubquiz winnaars

Natuurlijk konden niet alle vrijwilligers van de partij zijn. Het bestuur wil ook de mensen die er niet bij konden zijn bij deze nog eens heel hartelijk danken voor hun inzet gedurende het afgelopen jaar. Zonder jullie zou onze vereniging niet zijn wat ‘ie is!

Een paar vrijwilligers hebben recentelijk hun taak neergelegd of gaan dat binnenkort doen. Jasper van den Ende is per 16 december gestopt als beeballcoördinator en trainer, Bart Heemskerk is aan het afronden als algemeen coördinator van de TC, Henri de Ruiter is gestopt als kernlid van de TC en Erica Coppens is gestopt als lid van de Activiteitencommissie. De meesten van hen blijven overigens wel in andere hoedanigheden als vrijwilliger actief in de club!

Als je je ook graag actiever wilt inzetten in de club neem dat even contact op met het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zoeken in elk geval nog mensen voor de Activiteitencommissie en de Communicatiecommissie. Maar een vrijwilligerscoördinator zou ook fijn zijn. En een paar bestuursleden zijn zoals jullie inmiddels allemaal weten ook welkom. Aarzel ook niet wanneer je zelf een idee hebt over iets wat je in de club zou kunnen doen. Daar is vast een mouw aan te passen!