• slide-6.png
  • slide-8.png
  • slide-10.png
  • slide-11.png
  • slide-12.png
  • slide16.png
  • slide2016.png

 Zaterdag 13 januari van 09.30-12.30 uur

Picture kledingwinkel nieuwsbrief

Zaterdag 13 januari wordt het weer gezellig druk op de Meerpaal.

Nu de zaaltrainingen voor alle teams weer begonnen zijn, is het hoog tijd om even je tenue te checken! Is mijn tenue nog compleet? Moet er iets vervangen worden? Ben ik uit mijn tenue gegroeid? Wil ik mijn tenue uitbreiden met een lekkere warme hoodie bijvoorbeeld?

Ja? Kom dan tussen 09.30 – 12.30 naar de Meerpaal!

Wat is er te doen? Zoals gebruikelijk kan er op deze zaterdag kleding gepast worden, besteld worden en indien voldoende op voorraad direct meegenomen worden.

Wat is nieuw? Met nog een kleine slag om de arm kan ik jullie laten weten dat we met   Ideal logo   kunnen betalen. Er zullen laptops aanwezig zijn om je bestelling in te voeren, te betalen met Ideal logo en deze direct mee te nemen.

Als de kleding toch besteld moet worden, dan kan deze bestelling direct geplaatst worden of je plaatst de bestelling later vanuit huis.

Omdat dit allemaal nieuw is zal de wachttijd tijdens de verkoop iets langer duren dan normaal. We vragen je voor je begrip hiervoor.

Picture kledingwinkel nieuwsbrief IIWat doen we nog meer?

We gaan kleding uitverkopen! We hebben nog hoodies met het oude logo/jubileum logo, jacks en windbrekers deze zullen allemaal voor een zacht prijsje verkocht worden. Wees er snel bij. Er is nog een beperkte voorraad en OP = OP. Deze artikelen kunnen alleen met ideal worden betaald.

En dan als laatste…. De 2e handskledingverkoop!Picture kledingwinkel nieuwsbrief III

Dit jaar gaan we dit voor het eerst organiseren en wanneer dit een succes blijkt te zijn gaan we dit jaarlijks in januari herhalen.

Alle leden mogen kleding inbrengen. Interesse? Lees dan onderstaande informatie:

1. Inname kleding:     

Tot en met 10 januari kan je contact opnemen met de kledingcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Van Sylvia of Joyce krijg je bericht wanneer en waar de kleding kan worden ingeleverd. Ter plekke zullen we bepalen wat de kleding op moet brengen.
Bij ieder artikel zal er een kleine opslag ten gunste van de vereniging komen. De kleding wordt gemerkt en geregistreerd en de verkoper krijgt hiervan een bewijsje mee.

2. Welke kleding:

We nemen alleen kleding in die er naar ons oordeel nog redelijk uitziet. Kapotte of incomplete kleding wordt niet ingenomen. Ook kleding met het oude logo wordt niet ingenomen. Dit geldt ook voor toques en kousen.
Wat mag wel: Ondershirt, wedstrijdshirt, broek (lang of kort), riem, hoodie, jack, windbreker etc. Allemaal voorzien van het nieuwe logo.  Ook schoenen mogen, mits deze er nog zeer netjes uitzien en niet teveel   uitgelopen zijn.

3. Verkoop kleding: 

Tijdens de kleding verkoopdag op 13 januari wordt de ingebrachte kleding aangeboden. Tussen 13.30 en 14.00 uur kan het bedrag van de verkochte kleding en de niet verkochte kleding weer opgehaald worden.         Niet opgehaalde kleding zal niet worden bewaard maar geschonken worden aan een goed doel.

4. Kleding kopen: 

Alle 2e handskleding moet contant en liefst zoveel mogelijk gepast worden afgerekend. Er kan niet met ideal betaald en ook niet met een automatische incasso.

Heb je nog vragen? Neem dan graag even contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.