• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Eindelijk was het dan zover: de Peanutpretdag 2004 ! Beter hadden we het niet kunnen treffen. Het weer was prima en we konden op tijd beginnen. Het Team van de Toekomst was in topvorm en dankzij de inspanningen van de ouders en vrijwilligers kon de dag niet meer stuk!

 

Er werd afgetrapt met een heus spellencirquit, waar onze Peanuts hun vaardigheden aan de hele vereniging konden tonen. Dat het wel goed zat met de nieuwe kweek bleek uit de fenomenale prestaties. Tony Rombley van de Eurepean Baseball School was daarom ook trots om de prijzen uit te mogen komen reiken.
Kjeld Perquin ging met de eerste prijs naar huis, de tweede prijs was voor Milan van Amerongen. Delano Groot sleepte de derde prijs in de wacht.

Naast deze prijzen deelde Tony ook de Peanutdiploma's, de Peanut-II diploma's en de Peanutmaatjes diploma's uit aan alle deelnemers, zodat ook bewezen kan worden dat men een heuse Peanut is.

 

Het sportieve gedeelte van de dag werd afgesloten met een spannende wedstrijd van de Ouders tegen de Peanuts. Dat Peanutbal de nodige oefening vereist (en dat de ouders dat dus nog wel wat oefening kunnen gebruiken) bleek uit het resultaat. Wedstrijdleider Jeroen Bosman kon niet anders concluderen dan 'een vette winst' voor de kids.

 

Omdat sporten hongerig maakt, werd snel de barbecue klaargezet en kon iedereen genieten van een heerlijke en gezellige maaltijd. Uiteraard aten alle vrijwilligers ook een hapje mee als dank voor hun inspanningen.

 

Traditiegetrouw werd er als afsluiter nog een bijzonder potje honkbal gespeeld: de ouders tegen de Junioren/Aspiranten. Om het de Junioren en Aspiranten wat moeilijker te maken (of om het de ouders makkelijker te maken) werden er door de scheidsrechter nog een aantal handicaps in het spel gebracht, wat de wedstrijd een extra komisch element gaf. Maar helaas mocht dit niet baten en moesten de ouders een tweede nederlaag onder ogen zien, tot grote hilariteit van de Peanuts.

 

In het bijzonder gaat dank uit naar Tineke Matulessey (en eigenlijk de hele familie Mossink), die gedurende de dag enorm hard heeft meegeholpen om de dag tot een grandioos succes te maken!
Ook Ferry, Jordi, Olger, Buck en Adrie (Junioren) en Jeroen Weimar en Jeroen Bosman (Aspiranten), alsmede Peanuttrainer Paul Gelsema willen we hartelijk bedanken voor hun hulp.

 

Kitty Giezen

 

Bekijk ook de foto's van de dag.