• 1_slide HD Familietoernooi Blauw 2020.png
  • 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Voor aanvang van het eerste Seizoen heeft deze commissie een kledinglijn uitgezocht. Er zijn passessies gehouden, waarna de kleding besteld is. Nadat alle kleding aan de leden is overhandigd en verrekend, houden Anneke en Wilfred Germeraad verder de contacten met de leveranciers. De contacten worden onderhouden met de firma's Covee in Papendrecht en Forelle in Alphen aan den Rijn.

Bij de eerste bestelling zijn er extra broeken en shirts laten maken. De vereniging heeft inmiddels de broeken afgenomen. De resterende shirts twv 1600 NLG zullen deze winter worden afgenomen en worden opgeslagen bij de commissie.

In de loop van het seizoen, melden nieuwe leden zich met het verzoek tot kleding. Deze kan bij aanstaande teamgenoten worden gepast waarna besteld wordt bij Covee. Regelmatig worden spullen opgehaald en aan leden overhandigd.

Bij de Germeraads thuis is inmiddels op verzoek van de voorzitter een kleine voorraad handschoenen, slaghandschoenen, tocs voorradig. Ook kunnen leden, het bestuur en de technische commissie via de kledingcommissie bestellingen doen voor andere zaken.

De penningmeester heeft inmiddels een rekening geopend waar de kledingcommissie gemachtigd voor is om de financiën in beheer te houden. De omzet tot nu toe is zo'n 25000 NLG geweest (zie verslag penningmeester)

Gedurende het seizoen is geconstateerd dat de bedrukking van het woord "Dragons" op het bovenshirt niet voldoet. In overleg met Covee die voor het eerst op vilt heeft geplakt, blijkt dat de oorzaak ligt in de bedrukkingmethode. Derhalve is een proef uitgevoerd met een short waarbij het logo geborduurd is. Dit ziet er goed uit. In de maand november kunnen leden die een klacht hebben over hun shirt het inleveren bij de kledingcommissie. Gedurende de winter kan Covee dan de belettering aanpassen en zijn de shirts klaar voor aanvang van het nieuwe seizoen.

 

Anneke Germeraad, Natasha Pastoors, Gwendolyn Altena, Mieke van de Berg, Wilfred Germeraad