• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Op 2 oktober 2004 vierden we feest bij de Houten Dragons. Het seizoen ten einde. Alle competitiewedstrijden gespeeld. Tijd voor ontspanning!

 

Het was gezelligheid alom in de knusse kantine van de Dragons, die aan het begin van de avond langzaam volstroomde. Een heuse disco voor alle leeftijden, verzorgd door onze eigen Victor Cornelis (aspiranten 1) van de B2B Dj's, luisterde het feest op.

Om 19.00 uur begon de seizoensafsluiter en kwamen de leden binnendruppelen, al dan niet met ouder.
Een quiz testte onze kennis over honk- en softbal (hoe kan het ook anders). Na een afvalrace mocht de winnaar een cadeautje uitkiezen. Er waren voor elke leeftijd aparte vragen. Als laatste kwamen de junioren, ouders, trainers en coaches aan de beurt. Het publiek deed enthousiast mee.

 

Jeroen Pranger, John Dellevoet, Maarten Giezen, Jan Willem Hogeweg, Kees Bosman, Jos van Breemen, Wop de Ley en Erwin van Dorth werden vanwege hun bijzondere inzet voor het maken van de dugouts in het zonnetje gezet.
Van Ab, Gilbert, Jordi, Michiel en Dennis namen we onder luid applaus afscheid als coach/trainer; met dankzegging en overhandiging van een cadeautje.
Roxanne de Kruijk, Robin Tom en Robin Bosman ontvingen een pluim voor hun inzet bij de honkbalclinic op de schoolsportdag van 10 juni jongstleden.

 

Om 23.00 was de laatste ronde en het duurde vervolgens nog een klein uurtje voordat de laatste leden de kantine verlieten.

 

De kantine gaat in het voorjaar weer open.
Tot ziens in het nieuwe seizoen!

 

Bekijk ook de foto's van het feest.