• 1_slide HD Familietoernooi Blauw 2020.png
  • 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Op zondag 31 maart a.s. gaan we het nieuwe seizoen weer openen.

Net als vorig jaar verzamelen we om 10.15 uur Om 10.30 uur starten we met een openingswoord van onze voorzitter Bart Keijl en vervolgens de gezamenlijke warming up, die net als vorig jaar verzorgd door Bram Hulleman van Fysio Activ. Het wedstrijdschema wordt binnenkort gepubliceerd op de website: www.houtendragons.nl

Wat is er allemaal te doen tijdens de openingsdag? Naast de wedstrijden hebben we nog een bijzondere demonstratie, nl. Baseball5. De teams die gestreden hebben voor de titel op het eerste NK Baseball5 komen speciaal voor ons een demonstratie wedstrijd geven.

Ons eigen Dragons Squad team daagt jullie ouders en andere belangstellenden uit om op de openingsdag mee te spelen tijdens de slowpitchwedstrijd. Wil je meedoen? Neem dan sportschoenen mee (zonder spikes).

Een flitsende reporter zal de softbalwedstrijd Junioren – Senioren live komen verslaan en er wordt speluitleg geven over baseball5 en slowpitch.

Onze beeballers zijn natuurlijk ook van de partij en zullen een eigen clinic volgen en mogen vriendjes/vriendinnetjes meenemen.

De ouders en leden die op 21 maart de cursus Scoren hebben gevolgd kunnen dit tijdens de Honkbal Heren wedstrijd komen oefenen. Heb je je nog niet opgegeven voor deze cursus dan kan dit alsnog via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een echte aanrader voor ouders die nog nooit gescoord hebben of voor degenen die nog even een opfriscursus willen.

Natuurlijk hebben we de loterij en de beroemde Dragons wafels! Fielders Choice is ook weer van de partij voor de leukste gadgets op honk- en softbal gebied.

Uiteraard zijn de Vrienden van Houten Dragons ook weer aanwezig op de openingsdag. Bij de informatiestand krijg je alle informatie over de Vrienden van Houten Dragons en hoe je lid kunt worden van deze leuke Vriendengroep. Onderstaand alvast wat informatie van de Vrienden: “De openingsdag is in de eerste plaats leuk voor ons zelf maar het is natuurlijk ook leuk om aan je familie en vrienden te laten zien welke sport er binnen het gezin wordt beoefend. Als ze het heel leuk vinden en jouw club graag een steuntje in de rug geven kunnen ze zelfs Vriend van de Houten Dragons worden. Meer informatie over de Vrienden van de Houten Dragons vind je op https://www.houtendragons.nl/informatie/vrienden-van-houtendragons. Je kunt ook contact opnemen met de coördinator Anne-Marie Noij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Net als vorig jaar wordt er door de Vrienden van de Houten Dragons op de openingsdag een cadeau aangebonden aan de club. Wat dat is blijft nog een even een verrassing! “
Ook dit jaar is de Waikse Oliebollenkraam er weer bij! Net zoals vorig jaar kunnen er ook vooraf oliebollen besteld worden, om nog lekker na te genieten van deze heerlijke dag. Meer informatie over deze actie volgt in een aparte brief.

Hulp: Om evenementen zoals deze te laten slagen hebben we veel hulp nodig. Denk hierbij aan het rondgaan met de koffiekar, bemensing van de informatie stand, verkoop loten, bakken en verkopen van wafels, opbouwen en afbreken. Alle hulp is welkom. Wil je ook helpen en dat hoeft echt niet de hele dag (met een of twee uurtjes zijn we al heel erg blij en het telt mee voor de borgregeling) dan kan je je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Partytenten: Ook dit jaar lenen we weer graag enkele partytenten. Heb je een tent te leen geef dit dan door aan Tineke: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We verwachten tegen 17.00 uur de dag te kunnen afsluiten.