• 1_slide HD Familietoernooi Blauw 2020.png
 • 2_slide-10.png
 • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
 • 4_spierenvoorspierenbanner.png
 • 5_slide2016.png
 • 6_slide-6.png
 • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

In het weekend van 8 en 9 oktober 2011 stond het afsluitingsweekend op het programma. Tijdens dit weekend stond het goede doel sailingkids centraal, een deel van onze opbrengsten dit weekend gaat naar deze stichting toe. Helaas hebben de weergoden er voor gezorgd dat niet alle activiteiten het weekend doorgang hebben kunnen vinden.

 

Op zaterdagochtend begonnen onze pupillen honkballers met hun laatste wedstrijd van het seizoen, helaas werd deze wedstrijd gestaakt door het slechte weer. Het zag er even naar uit dat de wedstrijd van de honkbalaspiranten ook geen doorgang kon vinden maar zij konden toch op het honkbalveld hun laatste wedstrijd van het seizoen spelen. Jammer genoeg hebben we wel moeten besluiten om het honkbal stedenspel voor de jeugdteams af te lassen, dit omdat wederom de hemelpoorten open gingen en er ook onweer bij zat. Het veld was zo nat nu dat het niet veilig genoeg was om de activiteiten door te laten gaan. Dit spel wordt doorgeschoven naar volgend seizoen.


's Avonds was er de barbecue met als toetje de overheerlijke wafels gebakken door de moeders en dochters Vermegen en Oberweis. De opbrengst van de wafels wordt geschonken aan Sailing Kids.

Erick onze voorzitter heeft met een speech het seizoen afgesloten. De resultaten van de teams zijn benoemd, het honkbal pupillen en aspirantenteam hebben de beste resultaten bereikt dit seizoen zij zijn beide 2e geworden.

Het kader van de vereniging wordt wederom bedankt voor hun geweldige inzet.

Ons nieuwe complex wordt ook nog even onder de aandacht gebracht, volgend jaar zal ons laatste seizoen zijn aan de Stenen Poort. Binnenkort komt erbij de gemeente een informatieavond over het nieuwe veld waar we de uitnodiging nog van zullen krijgen.

Als slot van de avond was er de grote loterij waarvan de opbrengst naar Sailingkids gaat!!

Voor zondag 9 oktober stond er het mixsoftbaltoernooi op het programma. Zes teams hadden zich ingeschreven om aan het toernooi mee te doen, de teams bestonden uit leden, ouders, vrienden, buren en collega's. De opdracht voor de teams was om een originele teamnaam te verzinnen en hun teamnaam in hun kleding terug te laten komen.Dit is de teams goed gelukt, we hadden de volgende teams:

 • The Pinkladies
 • Zo licht als een veertje
 • The Doctors
 • De rode neuzen
 • Fairly Odd Parents
 • Weet me nietjes

mixtoernooi

Binnenkort zullen de foto's van hun klederdracht op de website te zien zijn. Helaas liet 1 team 's ochtends verstek gaan waardoor we het programma moesten aanpassen. Het team van de rode neuzen werd onderverdeeld bij de andere 4 teams, teamcaptains bedankt voor jullie medewerking hierin.

Om 10.30 uur ging de 1e wedstrijd van start!! De weersomstandigheden waren koud maar het zonnetje scheen. Er was een hoop hilariteit wat betreft de klederdracht het zag er allemaal geweldig en opzichtig uit, de teams hadden dit goed verzorgd. 

Jammer genoeg gooide de regen ook vandaag roet in het eten, wat tot gevolg had dat halverwege de middag ook het toernooi beëindigd moest worden. Gelukkig hadden de teams 2 wedstrijden gespeeld dus er kon een prijsuitreiking plaatsvinden.

De volgende prijzen zijn uitgedeeld:

 • 1e plaats voor het team de Doctors
 • 2e plaats voor het team Pink Ladies
 • 3e plaats voor het team zo licht als een veertje
 • 4e plaats voor het team Fairly odd Parents
 • De prijs voor het leukst geklede team ging naar Fairly Odd Parents
 • De prijs voor de originele Yell ging naar het team van the doctors.

Aansluitend aan de prijsuitreiking werd er wederom een loterij georganiseerd met geweldige prijzen waar wederom een deel van de opbrengst aan het goede doel Sailing kids geschonken wordt. Beide loterijen hebben in totaal 362,- euro opgehaald.

Deze loterijen zouden niet mogelijk geweest zijn als onze geweldige sponsors geen prijzen gedoneerd zouden hebben. De bedrijven die prijzen gesponsord hebben zijn, Miton accu's, Mastermate, Pontmeyer, JH Europe, Destil, Wasco, TU, Geberit, Alphons, Versdirect Nederland, All-American Sports, Dima Sports, Covee, Forelle, Nihek, Legpuzzels.nl, Yerba Mate.
Wij willen hun nogmaals bedanken voor hun geweldige support ook namens de stichting Sailingkids!!

Ondanks de regenbuien kunnen we toch terugkijken op een leuk en gezellig afsluitingsweekend. Het mix softbaltoernooi was zo'n succes dat deze voor de opening van het seizoen weer op het programma staat. Zo als het er nu uitziet heeft dit toernooi ook leden opgeleverd voor ons recreantenteam. Dat was toch 1 van de doelstellingen van dit toernooi naast een leuke en sportieve dag ook hopen op nieuwe leden voor de seniorenteams. Dus mocht je ook na dit toernooi enthousiast geworden zijn om lid van 1 van de teams te worden meld je dan aan via onze ledenadministratie.

De opbrengst van het afsluitingsweekend was in het totaal 694,85 euro. Hiervan gaat 450 euro naar Sailingkids (door opbrengst van de loterijen, wafels bakken en het inschrijfgeld van de softbalteams). Het andere deel is voor de vereniging (door de opbrengst van de fruitverkoop, toernooidoos en loterij).

Als laatste wil ik alle vrijwilligers bedanken die mij hebben geholpen tijdens dit weekend, zonder jullie was dit allemaal niet gelukt. In het bijzonder wil ik Walter de Rooy bedanken die de meeste loterijprijzen verzorgd heeft.

Hopelijk kunnen wij volgend jaar weer op jullie hulp rekenen,zonder jullie hulp is het voor ons niet mogelijk om deze activiteiten te organiseren voor onze vereniging!!

Sportieve groet,

Karin Visscher

activiteitencommissie