• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

softbalzombies 2

Spoken, zombies, magere Heinen, enge horror clowns (maar ook een hele lieve),Michael Myers, wandelende skeletten, weesmeisjes, gillende keukenmeiden (al dan niet verkleed) alles kwam je tegen op de super gezellige halloweenparty die de activiteitencommissie als afsluiting van het seizoen op zaterdag 29 oktober had georganiseerd.
Maar liefst 75 leden en aanhang maakten er een geweldig feest van. De thuisblijvers hadden ook ditmaal weer ongelijk zoals dat heet.

Het begon net aan te schemeren toen iedereen zich verzamelde op de Meerpaal, en doordat onze buren de hockeyers nog volop aan het spelen waren, werd de schemering nog een beetje opgerekt. om de eerste trek te stillen stonden er lekkere broodhapjes klaar, voor de jongsten worstenbroodjes.

spannend verhaal door Petra  enge puppies    
Na de opening mocht iedereen weer naar buiten om zich op te maken voor een heuse spokentocht. De beeballers beten het spits af, want het was nog niet helemaal donker. Maar toch een beetje spooky was het al wel....Petra voerde de spanning nog verder op met een echt spookverhaal. Tijd voor de eerste ronde.

  

Met het vallen van de duisternis nam ook de spanning toe. Hier en daar waren angstaanjagende kreten te horen, korte gilletjes, met soms een lange tussendoor (Noor?). Was dat nou een kettingzaag???de kettingzaag

Van alles kwam je tegen op de inmiddels volledig in het duister gehulde spooktocht. De foto's zijn maar een vriendelijk aftreksel van het geheel aan engheid wat er die avond letterlijk en figuurlijk rondspookte op de Meerpaal.

dinner is served is ze niet lief engerd

Toen iedereen zijn rondje gelopen had, er was ook een speciaal oudersrondje, was het tijd geworden voor de inwendige mens, als je tenminste nog zin had na het zien van al die rondslingerende ledematen ingewanden en kotsende zombies.

softbalzombies je zult ze maar tegenkomen

De activiteitencommissie had weer niets aan het toeval overgelaten en er was ook dit keer weer een heerlijke maaltijd voorbereid met voor een ieder wat wils.

Tussendoor werden de kampioenen van het Junioren Honkbalteam nog even plechtig toegesproken door onze voorzitter, Leander voor intimi, en gehuldigd, met echte zoenen, door Tineke.

honkbal junioren in het zonnetje 2

 

Al met al was het weer een voortreffelijke feestavond, maar aan alles komt nu eenmaal een eind.

De dames van de activiteitencommissie hebben ook dit maal weer voortreffelijk werk verricht en we willen hen, en de door hun geronselde hulpkrachten dan ook zeer bedanken voor de puike organisatie.
Speciale dank ook voor Madelon en Karin voor het uitzetten van de spannende spooktocht.

 

geschminkt team