• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

SportGala poster

Op maandag 6 februari 2017 vindt in Theater aan de Slinger al weer voor de 6e keer het Sportgala Houten plaats.

Het jaarlijks terugkerende Sportgala Houten is het erepodium om Houtense (top)sporters te eren en te waarderen die het afgelopen jaar belangrijke prestaties hebben neergezet. Daarnaast ziet Sportpunt Houten deze avond als een uitgelezen kans om de sportwereld en het bedrijfsleven bij elkaar te brengen.

Tijdens dit gala vindt ook de uitreiking van de Sportprijzen 2016 plaats. Er worden prijzen uitgereikt aan de beste Sporter, Sporttalent, Sportploeg, Sportcoach, Sportvrijwilliger en Sportfoto van het jaar 2016. Inspirerende sportinitiatieven en de start van een Special Sports worden ook gepresenteerd tijdens deze avond.

Alle genomineerden voor de Sportprijzen in de verschillende categorie?n zijn bekend en zijn te vinden op de site van Sportgala Houten. Inwoners uit Houten en omgeving kunnen online hun stem uitbrengen. De online stemming is ook terug te vinden op de website van ?t Groentje (Houtensnieuws.nl)

Leuk om te weten is dat in de categorie Sportfoto van het jaar ook een "Dragons foto" is genomineerd.
Het is een foto van Adri de Vrieze gemaakt tijdens een van de thuiswedstrijden van de Honkbal Junioren op weg naar hun kampioenschap.
Het spreekt voor zich dat wij deze nominatie van harte aanbevelen voor uw stem. Gewoon even doorklikken dus!

Hieronder zien jullie de foto nog een keer.

2016 09 10 TW adridevrieze

Wij rekenen op jullie steun!!!