• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

"Het is echt waar, ons team is kampioen geworden!!!"

 

Met het dames team van Phoenix op de hielen is het dan toch gelukt om kampioen te worden in deze klasse. Eigenlijk heeft het team uit Houten nog een drietal wedstrijden voor de boeg, maar de grote voorsprong is niet meer in te lopen.

 

Het kampioenschap werd behaald nadat aartsrivaal Phoenix uit Zeist hun derde wedstrijd heeft verloren. Al eerder verloor het team uit Zeist twee wedstrijden en behaalde één gelijkspel.
Het team van de Dragons staat op dit moment nog steeds ongeslagen bovenaan. Zelfs al zouden de komende drie wedstrijden op verlies uitdraaien, dan nog is het kampioenschap voor de vrouwen van de Dragons.

 

Door een verplaatste wedstrijd konden de vrouwen het kampioenschap niet tijdens één van de eigen binnenslepen.
Ondanks dat het spel is gespeeld, gaat het team ook de laatste drie wedstrijden voor de winst. De eerstvolgende wedstrijd tegen de Nieuwegein Diamonds op 22 augustus a.s. ziet het team dan ook als de officiële kampioenswedstrijd.

 

Bij deze nodigt het team alle leden, bestuursleden, familie, vrienden, kennissen en geïnteresseerden uit om maandag 22 augustus aanstaande om 19.00 uur te komen kijken op het veld van de Diamonds in Nieuwegein. Want bij zo'n wedstrijd hoort natuurlijk veel publiek! Noteer deze datum dus in je agenda!

 

Wij rekenen op jullie! Tot 22 augustus.

 

Sportieve groeten namens het damesteam!!