• 2_slide-10.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_v3.png

Als vereniging vragen we onze leden om met zorg en respect gebruik te maken van de materialen die we beschikbaar stellen om onze sport te kunnen beoefenen. Over het algemeen gaat dit goed en kunnen we stellen dat door juist gebruik, gepaard met goed (inkoop) beleid van onze Materiaalcommissie, de kosten het afgelopen jaar opnieuw gedaald zijn.

sienna doos ballenOok over de uitgifte van ballen zijn afspraken gemaakt met de teams. Ballen raken soms na een weekje trainen en wedstrijden spelen zoek. Een van de oorzaken is te vinden in de slagkracht van onze leden die met enige regelmaat de ballen tot in of zelfs over het hek weten te slaan. Alhoewel er dan ijverig gezocht wordt naar de ballen lukt het toch niet altijd om ze terug te vinden. En laat nou net een buurtbewoner daar met zijn trouwe viervoeter een oplossing voor gevonden hebben.


In december ontvingen we van de familie Rodenberg een mail met de volgende mededeling; De afgelopen jaren heeft onze hond Sienna heel wat softballen en honkballen uit de heg langs uw velden gevist. Wij hebben een doos klaar staan voor u. Heeft u interesse om deze ballen op te halen?

sienna overdracht ballen

Een afspraak met de Materiaalcommissie werd gemaakt waarop Fabian een bezoek heeft gebracht aan Sienna. Het merendeel van de ballen bleek van goede kwaliteit en de doos is overgedragen aan de vereniging. Op verzoek van de baasjes heeft HSV Houten Dragons een donatie gedaan aan de wereldwijde organisatie WSPA, die opkomt voor de belangen van de dieren.

We danken Sienna en de familie Rodenberg voor deze leuke actie en de zorg voor onze ballen. Misschien mogen we Sienna nog een keertje lenen op het nieuwe complex aan de Meerpaal.