• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Zaterdag 12 april is het zover. Dan gaat de honk- en softbalcompetitie van 2003 van start. Dit jaar neemt onze vereniging met 10 teams deel aan de competitie en wie weet komt daar nog een (peanut)team bij. Dat betekent aardig wat wedstrijden elk weekend.

 

Eén van de belangrijke onderdelen bij honk- en softbalwedstrijden is "het scoren". En dan hebben we het niet alleen over de punten pakken, maar ook over het invullen van het score- en het wedstrijdformulier. Als het verloop van de wedstrijd correct is ingevuld op het scoreformulier, dan levert dit zeer bruikbare informatie op voor de trainer/coach. Nu is dat scoren geen eenvoudige zaak. Voor verschillende spelsituaties zijn verschillende tekens bedacht.

Op verzoek van een aantal mensen hebben wij daarom een scorecursus geregeld, zodat er gelegenheid is deze tekens te leren kennen of de weggezakte kennis weer eens op te halen.

 

De cursus vindt plaats op donderdagavond 10 april om 20:15 uur in de kantine van Houten Dragons bij De Stenen Poort en zal worden verzorgd door Luuk Wijgers uit Nieuwegein. Het gaat om de Nederlandse wijze van scoren. We hopen op een grote opkomst. Dus trainers, coaches, spelers en vooral ouders van spelers, meld je aan voor de scorecursus. Dit kan door middel van een telefoontje of mailtje naar Margaret Raijmakers (6560818 of e-mail).