• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Begin april is het zover. Dan gaat de honk- en softbalcompetitie van 2005 van start. Dit jaar neemt onze vereniging met 9 teams deel aan de competitie en wie weet komt daar nog een team bij. Dat betekent aardig wat wedstrijden elk weekend.

 

Eén van de belangrijke onderdelen bij honk- en softbalwedstrijden is "het scoren". En dan hebben we het niet alleen over de punten pakken, maar ook over het invullen van het score- en het wedstrijdformulier. Als het verloop van de wedstrijd correct is ingevuld op het scoreformulier, dan levert dit zeer bruikbare informatie op voor de trainer/coach.
Nu is dat scoren geen eenvoudige zaak, maar ook geen "rocket-science". Voor verschillende spelsituaties zijn verschillende tekens bedacht. Op verzoek van een aantal mensen hebben wij daarom een scorecursus geregeld, zodat er gelegenheid is deze tekens te leren kennen of de weggezakte kennis weer eens op te halen.

 

De cursus vindt plaats op dinsdagavond 19 april a.s. om 19:30 uur in de kantine van de Dragons en zal worden verzorgd door het team scheidsrechters.
Het gaat om de Nederlandse wijze van scoren. We hopen op een grote opkomst.

 

Dus: trainers, coaches, spelers en vooral ouders van spelers, meld je aan voor de scorecursus. Dit kan door het invullen van onderstaand formuliertje.

 

Alvast bedankt!

inschrijvingscoreavond